Vali Çiftçi Pınar Teknoloji Tasarım Yazılım Kolejini Ziyaret Etti

ÇORUM 9 Mayıs 2023 00:18
Videoyu Aç Vali Çiftçi Pınar Teknoloji Tasarım Yazılım Kolejini Ziyaret Etti
A
a

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Pınar Teknoloji Tasarım Yazılım Koleji’ni ziyaret ederek okul öğrencileri ile sohbet etti...


 
  • Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’yi  ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır’ı okul girişinde okulun kurucusu Murat Yıldırım ve okul yöneticileri karşıladı. 

Vali Mustafa Çiftçi'ye okul hakkında kısa bir brifing veren okul yöneticileri Teknoloji Tasarım Yazılım Koleji öğrencilerine herhangi bir Anadolu Lisesi’nde verilen derslerin yanı sıra Photoshop, Indesin, 3D Max, Solidworks, Autocad, Dijital tasarım, Temel imalat işlemleri ve isteğe bağlı olarak da C# , Oyun Geliştirme , Python, Yapay Zeka , Algoritma yazılım derslerinin verildiğini, okulun donanımı yüksek bireyler yetiştiren bir okul olduğu belirtildi.
 

Söyleşi sonrası okulun kurucusu Murat Yıldırım, Vali Mustafa Çiftçi’ye Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye etti.Ayrıca öğrencilerin ve Vali Mustafa Çiftçi’nin okulun üzerinde İHA ile karikatürize edilmiş bir çizim hediye edildi.Murat Yıldırım: “Sayın Valimizi Okulumuzda ağırlamak bizlere şeref verdi” dedi.Vali Mustafa Çiftçi söyleşi de şu soruları yanıtladı;Pınar Teknoloji Tasarım Yazılım Koleji’ 9/B sınıfı öğrencisi Zeynep Naz Çoban,Sayın Valim, öncelikle okulumuza hoş geldiniz. Efendim benim sorum: Sizin lise eğitiminizde en sevdiğiniz ders hangisi idi?  Vali Mustafa Çiftçi; Türk Dili ve Edebiyatı dersi en sevdiğim dersti.Pınar Teknoloji Tasarım Yazılım Koleji 9/C sınıfı öğrencisi Sevde İrem Karagöz;Sayın Valim, deprem bölgesinde göreviniz süresince Afşin’de okulları yıkılan öğrencilerin sosyal yaşantıları hakkında gözlemleriniz nelerdir?Vali Mustafa Çiftçi; Afşin bölgesine depremin ilk günü koordinatör Vali olarak görevlendirildim. 7.7 ve 7.6’lık depremlerin olduğu günün akşamı Afşin’e vardım. Çok hazin ve üzücü bir tablo  vardı. Koordinasyon çalışmalarının düzenli ve hızlı şekilde gerçekleştirilmesi için büyük çaba sarf ettik.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam