ÜNLÜ SİNEMA OYUNCULARI ÇORUM'DA SAHNE ALACAKLAR

Kültür Sanat 5 Şubat 2015 21:43
Videoyu Aç ÜNLÜ SİNEMA OYUNCULARI ÇORUM'DA SAHNE ALACAKLAR
A
a

Yeşilçam’ın ve tiyatronun duayenlerinden Sümer Tilmaç, 15 Şubat’ta Çorumlu hayranları ile buluşacak. Umut Tiyatrosu organizasyonunda ‘Sümerce’ adlı oyunu ile 50. sanat yılını kutlayan Sümer Tilmaç, yılın komedi bombası oyununu Çorumluların beğenisine sunacak.

15 Şubat Pazar günü saat 20.00′de Devlet Tiyatro Salonu’nda sahne alacak olan oyunda Sümer Tilmaç’ın yanı sıra Ahmet Çevik, Fulden Akyürek, Engin Gülçiçek ve Selin Bayraktar gibi ünlü oyuncular da sahneyi paylaşıyor.

Sümer Tilmaç’ın 50. sanat yılı dolayısıyla derleyip yönetmenliğini yaptığı oyunu Çorumlu tiyatro severlerin beğenisine sunacaklarını belirten Umut Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Taşkıran, oyunun Çorum’da sahnelenmesine katkı sunan Büyük Zafer Çarşısı AVM, Şellale Bistro, Hanoğlu Konağı, Sera Otel, Kuruyemiş Bahçesi, Tosunoğlu Kasabı ve Sinem Şahin Sigorta’ya teşekkür etti.

Taşkıran ayrıca, yoğun bir taleple karşı karşıya olduklarını ve davetiye edinmek isteyen tiyatroseverlerin Büyük Zafer Çarşısı AVM Şellale Bistro, Sera Otel ve Alescia Parfüm’den temin edebileceklerini sözlerine ekledi.


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam