ÇORUM GEÇMİŞ ZAMAN HALLERİ FOTOĞRAF SERGİSİ

Kültür Sanat 9 Kasım 2015 16:49
Videoyu Aç ÇORUM GEÇMİŞ ZAMAN HALLERİ FOTOĞRAF SERGİSİ
www.hitittv.com SANAT+KÜLTÜR= GALERİ MÜZESİ ÇORUM'A ÇOK YAKIŞTI
A
a

VİDEO HABER İZLE... Çorum Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Çorum hatırası geçmiş zaman halleri fotoğraf sergisi 9-12 kasım 2015 tarihleri arasında 3 gün sürecek olan sergi bu gün saat 14.00 de Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından açıldı.


Çorum Belediyesi, Çorum’un eski fotoğraflarından oluşan "Çorum Geçmiş Zaman Halleri" konulu fotoğraf sergisi Sanat Müzesi ve Galerisi'nde yapılan kokteylle sanat ve fotoğraf sever vatandaşların hizmetine sunuldu..


Açılışa Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen.Çorum Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av.Yaşar Anaç.Çorum İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru.İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın,Çorum Memur-Sen Başkanı Ahmet Saatci ve çok sayıda davetli katıldı.

Çorum Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan sergide Çorum'un, 1910'lu yıllarla 1980'li yıllar arasında çekilmiş 48 fotoğrafın yer aldığı sergide Başkan Külcü . Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, yaptığı açıklamada “Çorum'un eski hallerini merak edenleri, Sanat Müzesi ve Galerisi'nde bulunan sergiye davet ediyorum diyen Külcü, Tüm Çorumlu hemşehrilerimizin ilgisini çekecek bir sergi olacak.” diye konuştu.








www.hitittv.com SANAT+KÜLTÜR= GALERİ MÜZESİ ÇORUM'A ÇOK YAKIŞTI
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam