ÇORUM SPOR 2013 AŞ'Yİ İŞ ADAMI SATIN ALIYOR

Spor 22 Mart 2013 07:50
A
a

Çorum Belediyespor'un bugün yapılacak Olağan Genel Kurulu'nda yeni yönetim seçiminin yanı sıra sezon sonunda kulübün isim değişikliği ve yeni bir yönetime devredilmesi için yetki verileceği öğrenildi.

Bugün saat 12.30'da Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonu'nda yapılacak olan Çorum Belediyespor Olağan Genel Kurulu'nda çoğunluğun sağlanarak toplantının yapılacağı belirtildi. Genel Kurul'da en önemli konu ise oluşacak yeni yönetim kurulu ve daha önce dile getirilen isim değişikliği konuları.


Belediyespor Başkanı Zeki Gül, değişim ve devir konusunda bilgi vermezken, kendisinin göreve devam edeceğini diğer konularla ilgili olarakta genel kurulda açıklama yapacağını söyledi. Başkan Gül bu konuda sır vermese de edindiğimiz bilgilere göre İskilip'li ve ilimizde sanayicilerinden birisi ile büyük oranda anlaşma sağlanmış.


Çorum Belediyespor'u devralmayı planlayan işadamı yaptığı görüşmede kulübün futbol branşındaki tüm futbolcularını kapsayan bir anlaşma konusunda mutabakat sağlamış. Ancak işadamının tek şartı sezon sonunda Çorum Belediyespor'un ligde kalması.


Bu şart nedeniyle bugün yapılacak olan Olağan Genel Kurul'da değişim olmayacak. Bugün ki Genel Kurul'da Zeki Gül başkanlığında mevcut yönetimi yeni isimler eklenerek göreve devam edecek. Genel Kurul'da verilecek bir önerge ile Yönetim Kurulu'na kulübü devretmek e isim değişikliği yapma konularında yetki verilecek.


Sezon sona erdikten takımın ligde kalmayı garantilemesinin ardından ise kulübün İskilip'li işadamını devri yapılacak ve ardından da alınacak genel kurul kararı ile yeni yönetim ve diğer kurullar oluşturulacak.


Kaynak : Hakimiyet /Spor
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam