Belediyespor Bisiklet Takımı Muğla’da 1.

Spor 19 Mart 2013 21:03
A
a

Muğla’da yapılan Türkiye Bisiklet Yarışmasında takım halinde birinci olan Belediyespor Bisiklet Takımı 2013 yılı içinde ikinci defa 1.lik elde etti.

Bisiklet İl Temsilcisi ve Belediyespor Bisiklet Takımı Kafile Başkanı olarak Muğla’ya giden Selim Yetişgen, Muğla’da gerçekleştirilen yarışların ilk gününde Zafer Yalın’ın ikinci, Murat İşçimen’in de üçüncü olduğunu belirtti. Yetişgen, bisiklet yarışlarının ikinci gününde ise Zafer Yalın’ın birinci, Adem Koçay’ın da üçüncü olduğunu vurguladı.
 
Belediyespor Bisiklet Takımı’nın 2011 ve 2012 sezonunda olduğu gibi 2013 yılı sezon sonunda hedefinin yine Türkiye Şampiyonluğu olduğunu ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül, “Sezonun 2. yarışında 15-17 Mart tarihinde Muğla’da yapılan yarışlarda ilk gün yol yarışlarının ikinci gün de kriteryum yarışının yapıldığını, zorlu şartlar altında gerçekleştirilen bu yarışlarda Belediyespor sporcularının önemli dereceler elde ettiklerini ifade etti.
 
Yarışların yapıldığı sırada şiddetli fırtına olmasına rağmen Belediyesporlu bisikletçilerin ilk gün 2 ikincilik madalyası ve 1 üçüncülük madalyası alındığını, ikinci gün yarışlarında da 1 birincilik, 1 tane de üçüncülük elde ettiklerini vurgulayarak “Hedefimiz takım halinde birinciliğimizi korumak. Diğer takımlarla aramızdaki puan ve zaman farkımızı koruyoruz. Takımımız istediğimiz başarıya ulaşıyor. Türkiye genel klasmanda birinciyiz. Rakiplerimizin 7 sn önünde 2. yarışımızı bitirdik. Nisan ayı içinde 3. yarışımız Adana’da olacak. Orada da yapılacak yarışlarda farkı koruyup sezon sonunda takımımızın Türkiye şampiyonu olacağına inanıyoruz” dedi.

Kaynak : HİTİT TV
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam