BELEDİYE SPOR'UN KADERİNİ BELİRLEYECEK MAÇ

Spor 13 Mart 2013 13:25
A
a

Çorum Belediyespor pazar günü ligde kaderini belirleyecek maçta konuk edeceği Elazığ Belediyespor hazırlıklarına dün başladı.

Çorum Belediyespor pazar günü ligde kaderini belirleyecek maçta konuk edeceği Elazığ Belediyespor hazırlıklarına dün başladı. Ligin ikinci yarısında oynadığı dokuz maçta sadece üç puan alabilen Çorum Belediyespor ateş hattından uzaklaşmak için  mutlak kazanmak zorunda olduğu maçta Elazığ Belediyespor hazırlıklarını dün yaptığı tek çalışma ile başladı.


Kaleci antrenörü Habip Anapal’ın izinli olduğu için katılmadığı antrenmana uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı olarak çalışan Haydar Çekirdek dün takımla birlikte antrenmana katıldı. Isınma hareketlerinin ardından adeleleri yenilemeye yönelik çalışma ve ardından da dayanıklılık koşuları yaptıran Teknik Direktör Halit Kılıç son bölümde de moral artırıcı oyun oynattı.


Antrenmanın son bölümünde yapılan oyun ağırlıklı çalışma sırasında futbolcuların neşelerinin yerinde olduğu gözlendi. Çorum Belediyespor’da Elazığ Belediye maçının hazırlıkları bugün yapılacak çalışma ile devam edecek.


Kaynak : Hakimiyet /Spor
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam