Çorum'lu Sude Erkoç Dünya Şampiyonu

Spor 19 Mart 2013 18:56
A
a

Çocuklar ve Gençler Dünya Muay Thai Şampiyonası’nda Türkiye fırtınası esti. Türk sporcular toplamda 31 madalya kazanırken ilimizden katılan sporcular ise bir şampiyonluk birde bronz madalya kazandılar.

3-17 Mart tarihleri arasında İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonu’nda yapılan Çocuklar ve Gençler Dünya Muay Thai Şampiyonası’nda 39 ülkeden 450 sporcu mücadele etti. Türk milli takımı sporcuları büyük başarıya imza attılar. Toplamda 31 madalya kazanan Türk milli takımı altı şampiyonluk, 18 ikincilik ve yedi üçüncülük kazandılar.


Şampiyonada milli takımda forma giyen 48 Kg’da Bahar Gençlik ve Spor Kulübü’nden Sude Özlem Erkoç final maçında Gürcü rakibini 5-0 gibi ezici bir üstünlükle yenerek Dünya Şampiyonluğunu kazandı.


Genç bayanlar 63 Kg’da ringe çıkan Uğurludağ Belediyespor’dan İlkay Sağır ise yarı final maçını kaybetti ve sıkletinde üçüncü olarak bronz madalya kazanan Çorumlu sporcu oldu. Türkiye şampiyonadaki perfomansı ile gelecek adına çok önemli mesajlar verdi. Dünya Şampiyonası’nda Çorum’dan hakem olarakta Fazlı Konduoğlu görev yaptı.


Kaynak : HİTİT TV
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam