Çorum, Travel Turkey’e hazır

Kültür Sanat 3 Aralık 2014 18:02
Videoyu Aç Çorum, Travel Turkey’e hazır
A
a

Çorum, Türkiye’nin en ömenli turizm fuarlarından birisi olan Travel Turkey İzmir Fuarı, için hazırlıklarını tamamladı.

Çorum Valiliği ve Çorum Belediye’sinin ortaklaşa katılacağı fuarda Çorum’un en iyi şekilde tanıtılması için hazırlıklar tamamlandı. Çorum’un tanıtımı için gerekli stant hazır hale getirildi. 04-07 Aralık 2014 tarihleri arasında İzmir Uluslar arası Fuar Alanı’nda gerçekleşecek olan fuara, Çorum Valiliği ve Çorum Belediyesi adına katılım sağlanarak ilimiz kültür ve turizm değerlerinin tanıtımı yapılacak.

Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir-Turizm Fuar ve Konferansı, 4 Aralık Perşembe günü, İzmir Uluslar arası Fuar Alanı’nda düzenlenecek törenle kapılarını 8. kez açacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İzfaş), Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (Türsab) ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. işbirliğinde organize edilen Travel Turkey İzmir- Turizm Fuar & Konferansı; Kültür Ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenleniyor. Partner ülkenin İtalya, Partner ilin Adıyaman olduğu Travel Turkey İzmir, bu yılda çok sayıda katılımcıya ev sahipliği yapacak. 2015 sezonuna ilişkin bağlantıların kurulacağı Turizm Fuarı, İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nın tüm hollerinde birden gerçekleşecek.

29 ÜLKEYLE REKOR KATILIM Düzenlendiği ilk yıl 2007’de, 185 firmanın katılımıyla başlayan ve her yıl katılımcı sayısını katlayarak artıran Travel Turkey İzmir Fuarı’na; 30’a yakın ülkeden 900 üzerinde katılımcı bekleniyor. 29 ülke katılımının kesinleştiği Turizm Fuarı’nda; Almanya, Arjantin, Avusturya, Bulgaristan, Cibuti, Endonezya, Gambiya, Gürcistan, Güney Afrika, Güney Kore, Güney Sudan, Hindistan, İran, İtalya, Kenya, Macaristan, Makedonya, Malezya, Moğolistan, Namibya, Nijerya, Portekiz, Ruanda, Tanzanya, Tunus, Türkiye, Uganda, Ürdün, Yunanistan yer alacak.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam