Vayy Sanayi Esnafı Dubai'ye Gidiyor!

ÇORUM 30 Eylül 2023 09:08
Videoyu Aç Vayy Sanayi Esnafı Dubai'ye Gidiyor!
A
a

Çorum Oto Tamirciler, Makine Yedek Parça Satıcıları ve Tornacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası, oda üyelerini Dubai’ye götürüyor.1 Ekim Pazar günü yola çıkacak olan Çorumlu sanayi esnafından 14 kişilik kafilenin 6 Ekim Cuma gününe kadar Dubai’de çeşitli fuar, safari turu ve sivil toplum kuruluşu ziyaretleri yapacakları öğrenildi...

Sanayi esnafı Dubai'ye gidiyor

Gezi hakkında açıklamada bulunan Oda Başkanı Necmettin Uzun, 5 gün sürecek olan Dubai gezisinde oda üyelerinin Dubai sanayisini yakından görme ve tanıma fırsatı bulacaklarını söyledi.Dubai’de ilk olarak Automechanika Fuarı’nı gezeceklerini ifade eden Uzun, daha sonra çölde safari turu ve çeşitli sivil toplum kuruluşu ziyaretleri yapacaklarını anlattı.

Oda üyesi esnafın Dubai’de ayrıca Bedevi hayatını yakından tanıma fırsatı bulacaklarını vurgulayan Necmettin Uzun, Dubai'nin simgesi olan ve dünyanın en uzun binası olan Burj Khalifa'nın 124. katında Dubai'nin eşsiz manzarasını da göreceklerini kaydetti.Başkan Uzun ayrıca, Dubai seyahatine katılacak olan tüm sanayi esnafına iyi yolculuklar dileyerek, sağ-salim memleketlerine dönmeyi nasip etti. 

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam