Siyasilerden Menfur Saldırıya Üst üste Kınama

ÇORUM 5 Nisan 2023 20:58
Videoyu Aç Siyasilerden Menfur Saldırıya Üst üste Kınama
A
a

Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Murat Günay'a yapılan darp gündemde yerini koruyor. Çorum'da siyasi partilerin il başkanlarından açıklamalar geliyor. "Darp edenler bedelini ödesinler”şeklinde açıklamalarda bulundular...



Bu arada AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Yusuf Ahlatcı, Ayasofya Cami fotoğraflı paylaşımında, “AK Parti İl Başkanı Murat Günay kardeşime yapılan saldırıyı kınıyor, kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”ifadelerini kullandı.



AK Parti Çorum Milletvekili A.Adayı Prof.Dr. Lütfi Akça, sosyal medya hesabından  şu açıklamada bulundu.AK Parti Çorum İl Başkanımız Sn. Murat Günay`a yapılan ve bizleri derinden üzen menfur saldırıyı kınıyor,geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şiddet bir hak ve hizmet talep etme yöntemi değildir. Çorumda böyle bir olayın bir daha yaşanmaması en büyük dileğimizdir dedi...






Yeniden Refah  Partisi Çorum İl başkanı Yakup Taş, AK Parti Çorum İl Başkanı Murat Günay'a yapılan menfur saldırıyı kınadı.“Şiddetin her türlüsüne ve kimden geldiğine bakmaksızın karşı olduğumuzu belirtmek isterim.” diyen Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Taş, Günay’a geçmiş olsun dileklerini iletirken, sorumluların yargı önünde hesap vereceği ana kadar bu olayın takipçisi olacaklarını söyledi...


 

AK Parti İl Başkanı Murat Günay’a yönelik saldırıya bir tepki de CHP’den geldi.CHP’nin kurumsal sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, CHP İl Başkanı Ümit Er, şöyle dedi: “Çorum AK Parti İl Başkanı Murat Günay’a yapılan çirkin saldırıyı esefle kınıyorum. Mafya vari bir yöntemle gece geç saatlerde evine dönerken saldırıya uğrayıp yaralanan il başkanı Murat Günay’a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum."


 

  • Deva Partisi Çorum Merkez İlçe Başkanı Necati Burak Perker, yaptığı yazılı açıklamayla AK Parti İl Başkanı  Murat Günay’a yapılan saldırıyı kınadı.

‘Basında yer alan saldırı haberlerini üzüntü ile takip ettim. Siyasi şiddetin zirve yaptığına ve buna acilen tüm partiler nezdinde dur demenin zamanı geldiğini belirtmek istiyorum. Görüş ve fikirlerimiz ne olursa olsun, bizler bu şehre hizmet eden, zamanından, işinden, ailesinden feragat ederek halkımız için çalışan Türk siyaset camiası fertleriyiz.Görüşümüzün farklılığı veya siyasi rekabetimiz gereği bu tür bir olaya sessiz kalıp, zil takıp oynayacağımız sanılıyorsa, kimse bizden bunu beklemesin. Deva Partisi olarak Türk siyasetinde dostluğu ve huzuru benimseyen, şiddetin her türlüsüne karşı duran, birleştirici bir misyona sahip olduğumuzun altını çizmek isterim.

Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Partim, teşkilatım ve şahsım adına Sayın Murat Günay’a en kalbi duygularımla geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam