Erdoğan Cengiz Ak Parti Çorum İl Genel Meclisi Üyeliğine A.Adayı oldu

ÇORUM 25 Kasım 2023 07:09
Videoyu Aç Erdoğan Cengiz Ak Parti Çorum İl Genel Meclisi Üyeliğine A.Adayı oldu
A
a

Çorum Vergi Dairesinden emekli olan yıllarca STK'larda görev yapmış ve Memur-Sen'în, Büro-Sen sendikasında şube başkanlığı yapmış, Çorum'u yakından tanıyan sevilen simalarından Erdoğan Cengiz, AK Parti’den Çorum İl Genel Meclis Üyeliği için aday adayı başvurusunu yaptı...

Erdoğan Cengiz, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde AK Parti Çorum  İl Genel Meclis Üyeliği için  Aday  adayı oldu.Cengiz,Çorum’a mahalle mahalle, köy köy hizmet ederek vatandaşın yaşam kalitesini yükseltmek en büyük hedefi ve arzusu olduğunu ifade eden Cengiz, şu ifadeleri kullandı “31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel Seçimlerde daha kaliteli bir hizmet için, daha adil ve şeffaf bir yönetim tarzı için, daha güzel bir Çorum için, halka hizmet Hakka hizmet anlayışıyla başvurumuzu yaptık, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Destek sizden, hizmet bizden" dedi.
  • AK Parti Çorum  İl Başkanlığı’nda adaylık başvuru formunu dolduran Cengiz, İl Başkan Yardımcıları İbrahim Ahıskalı ve Osman Aktı’ya müracaat dosyasını  teslim etti. Ahıskalı,Erdoğan Cengiz'e 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde başarılar diledi.

Erdoğan Cengiz  Kimdir?

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam