Halit Çatalpelit Ak Parti Çorum İl Genel Meclisi Üyeliğine A.Adayı oldu

ÇORUM 16 Kasım 2023 13:39
Videoyu Aç Halit Çatalpelit Ak Parti Çorum İl Genel Meclisi Üyeliğine A.Adayı oldu
A
a

Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden emekli olan ve Çorum’un sevilen simalarından Halit Çatalpelit AK Parti’den Çorum İl Genel Meclis Üyeliği için aday adayı başvurusunu yaptı...



Halit Çatalpelit, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde AK Parti Çorum  İl Genel Meclis Üyeliği için  Aday  adayı oldu.Çatalpelit,Çorum’a mahalle mahalle, köy köy hizmet ederek vatandaşın yaşam kalitesini yükseltmek en büyük hedefi ve arzusu olduğunu ifade eden Halit Çatalpelit, şu ifadeleri kullandı “31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel Seçimlerde daha kaliteli bir hizmet için, daha adil ve şeffaf bir yönetim tarzı için, daha güzel bir Çorum için, halka hizmet Hakka hizmet anlayışıyla başvurumuzu yaptık, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Destek sizden, hizmet bizden" dedi.
  • AK Parti Çorum  İl Başkanlığı’nda adaylık başvuru formunu dolduran Çatalpelit, İl Başkan Yardımcıları Recep Kantar ve Kadir Karakuş’a müracaat dosyasını  teslim etti.Kadir Karakuş, Çatalpelit'e, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde başarılar diledi.


Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam