Hemşehrimiz Doç.Dr. Asım Balcı Ankara Büyükşehir Belediyesi için ismi geçiyor!

ÇORUM 18 Aralık 2023 08:24
Videoyu Aç Hemşehrimiz Doç.Dr. Asım Balcı Ankara Büyükşehir Belediyesi için ismi geçiyor!
A
a

Genel Yayın yönetmenimiz Elvan Şimşek , Ankara Altındağ Belediye Başkanı hemşehrimiz Doç.Dr. Asım Balcı'nın "Ankara için şanslı isimler arasında konuşuluyor. Şimşek, bencede Asım Balcı, iyi bir bürokrat, siyasi açıdan tertemiz bir isim .Ak Parti Ankara BB için çok etkili bir aday olur...



'BALCI, ŞANSLI İSİMLER ARASINDA...'


AK Parti’de yerel seçimler için aday belirleme süreci devam ediyor. Ankara ve İstanbul gibi büyükşehirlerde adayların kim olacağı merakla beklenirken, Ankara için ilk resmi aday adayı ortaya çıktı.Ankara için ilk resmi başvuru yapan isim Mamak Belediye Başkanı Murat Köse oldu. Köse, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na talip olduğunu açıkladı...


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına adı geçen diğer adaylar Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ismi geçenlerden. Altındağ Belediye Başkanı hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı'nın ismi geçiyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın ismi geçiyor. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sevdiği ve değer verdiği  bir isim  Doç. Dr. Asım Balcı, Ankara’nın Altındağ İlçe Belediye Başkanı hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile  bir kaç kez bir araya gelmişti.

BALCI ALTINDAĞ BELEDİYESİ 6 ŞUBAT
DEPREMİNDE OSMANİYE İÇİN
SEFERBER OLMUŞTU!..

Görüşmeye dair değerlendirmelerde bulunan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, “6 Şubat Depremi’nin hemen ardından ekiplerimizle birlikte Osmaniye’de yaraların sarılması için yoğun bir şekilde çalıştık. Burada öncelikle arama kurtarma ekiplerine yardımcı olduk. Osmaniye’de kurduğumuz 2 aşevi aracılığı ile her gün 4 bin kişiye sıcak yemek ikramında bulunduk. Osmaniye Valiliği’nin kurduğu konteyner kente de kendi atölyelerimizde ürettiğimiz konteyner evlerle destek olduk. Konteyner kentte ayrıca çocukları için oyun parkı da kurmuştu. Ziyarette Asım Balcı,Cumhur İttifakı olarak ülkemizi Türkiye Yüzyılı’na emin adımlarla taşımaya devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın inşallah” ifadelerine yer vermişti.

Asım Balcı kimdir?

AK Parti Ankara Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı oldu. Asım Balcı, 1971 yılında Ankara'da doğdu. Peki AK Parti Ankara Altındağ Belediye Başkan adayı Asım Balcı kimdir?..

  • Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olan Doç. Dr. Asım Balcı, 1971 Çorum Osmancık'ta doğdu. 1992 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Doç. Dr. Asım Balcı, Yüksek Lisansını ABD'deki University of Kentucky'de tamamladı. Daha sonra Orta Doğu Teknik Üniversitesi,siyaset  Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde doktorasını bitiren Balcı, bir süre Muğla Üniversitesi’nde görev yaptıktan sonra, 2003-2007 yıllarında Sağlık Bakanlığı’nda Bakan Danışmanı olarak görev aldı.
  • Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi olarak görev yapan Doç. Dr. Asım Balcı, 2007-2010 yılları arasında da Türksat A.Ş. de e- Devlet ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevlerinde bulundu. Balcı, 2010-2013 yılları arasında Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği görevini yürüttü. Son  olarak, Millî Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevini yapan Balcı, birçok AB projesinde de yer aldı. Asım Balcı'nın çok sayıda yayınlanmış makale ve kitabı bulunuyor. İyi düzeyde İngilizce bilen Balcı, evli ve iki çocuk babası.

 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam