Sigaraya yeni zam geldiği duyuruldu

ÇORUM 8 Eylül 2022 14:22
Videoyu Aç Sigaraya yeni zam geldiği duyuruldu
A
a

Sigara zammı için son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Yıl başından bu yana 10 lira artan sigaraya bir daha zam yapıldığı duyuruldu. Peki sigaraya ne kadar zam geldi? Sigara zammı için son dakika haberinin ayrıntıları ve 8 Eylül güncel sigara fiyatları…

Eylül ayına girmemize az bir zaman kala sigara fiyatlarına 2 TL'lik zam geleceği söylentileri yayılmaya başlamıştı. Sigara tüketen vatandaşlar sigaraya ne kadar zam geleceğini araştırmaya devam ederken kötü haber bugün geldi. Gelen bir son dakika haberine göre Eylül'ün ilk haftasında sigara fiyatlarına zam geldiği duyuruldu.Tiryakiler resmen sigarayı bırakacak! Sigaraya yeni zam geldiği duyuruldu.Güncel sigara fiyatları kaç TL oldu? Yeni zamlı fiyatlar ne zaman geçerli olacak? İşte detaylar..
SOSYAL MEDYADAN DUYURDU
Tiryakileri üzen haber Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş tarafından verildi. Aybaş, sosyal medya üzerinden sigara fiyatlarına zam geldiğini duyurdu.
Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, bir grup sigaraya zam yapıldığını duyurdu. Sigaralara 1,50 TL zam geldiğini ifade eden Aybaş, Twitter üzerinden paylaşım yaptı.
SİGARAYA 1,50 KURUŞ ZAM GELDİ
Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, dün alkollü içeceklere zam geldiğini duyurmuştu. Aybaş, Twitter hesabından “Şarap çeşitlerine yüzde 20-25 arasında zam geldi” diye yazmıştı.
Aybaş sigaraya da zam geldiğini açıkladı. Aybaş, “Bir Gruba ait sigara ya zam geldi 1.50 krş.” ifadelerini kullandı.
Hangi sigara grubuna henüz zam geldiği açıklanmadı. Konu netleştiği zaman güncel sigara fiyatları haberimize eklenecektir.



#Çorum
#sigarayazamgeldi.
#Corum
#hitittvnet
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam