Seramik Markası ISVEA İhracat Şampiyonları Arasına Girdi

ÇORUM 21 Eylül 2023 18:51
Videoyu Aç Seramik Markası ISVEA İhracat Şampiyonları Arasına Girdi
A
a

Çorum'un seramik markası ISVEA, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği'nin düzenlediği 5. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni’nde seramik sağlık gerekçeleri kategorisinde en fazla ihracat yapan 4.firma oldu...

detail-photo-fancybox-1

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) tarafından düzenlenen 5. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni’nde, 2022 yılında ‘en fazla ihracat yapan’, ‘en yüksek ihraç birim fiyatına ulaşan’ ve ‘ihracatını en fazla artıran’ 46 firmaya toplam 78 ödül verildi.İhracat şampiyonları arasında Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı hemşehrimiz Erdem Çenesiz'in Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı ISVEA, seramik sağlık gerekçeleri kategorisinde en fazla ihracat yapan 4.firma oldu.

Törenin ilk düzenlendiği yıl olan 2018’den 2022’ye kadar aradan geçen beş yılda çimento, cam, seramik sektörlerinin toplam ihracatının yüzde 78 arttığını söyleyen ÇCSİB Başkanı hemşehrimiz Erdem Çenesiz, “Pandemiden ticaret savaşlarına pek çok zorlu sınavın verildiği bu beş yıldan başarıyla çıkan ihracatçılarımız, şu an içinde bulunduğumuz global ekonomik durgunluğu da aşacaktır. Hedefimiz bu yıl sonunda geçen yıla ait ihracat değerlerimizi korumak ve 2024 yılı itibarıyla yeniden yükselişe geçmek” dedi.
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam