Muzaffer Külcü Belediye Başkanları Toplantısına Katıldı

ÇORUM 7 Temmuz 2022 08:05
Videoyu Aç Muzaffer Külcü Belediye Başkanları Toplantısına Katıldı
A
a

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Geçmiş Dönem Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu.AK Parti Genel Merkezinin davetiyle, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilen “Önceki Dönem Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı” na katıldı...



Başkan Erdoğan Geçmiş Dönem Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.
İşte Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar...
Sizlerle burada bir arada gelmekten duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Sizler belediye başkanlığı dönemindeki eserlerle adlarını tarihe yazdırmış kadrosunuz. İnşallah birlikteliğimizi son nefesimize kadar sürdüreceğiz. Şu anda karşımızdaki muhteşem tablo kolayca oluşmadı. Kardeşlerimin kimileriyle çeyrek asrı geçen en yenisiyle 10 15 yılı geride bırakan mücadelemiz var. Ülkemize kazandırdığımız nice yatırımın mutluluğunu yaşadık.
Nice badireleri aştık. Nice saldırılara birlikte göğüs gerdik. Sıfatlar makamlar gelir geçer, gurur verici yaşanmış hakikatler bizimle kalır. Dünyada pek az lidere böylesine köklü kaliteli kadroyla yol yürümek nasip olmuştur. Şahsıma sizler gibi çalışma arkadaşları nasip ettiği için Rabbime hamdediyorum.
ÇANKIRI'DAKİ DODURGA SEÇİMİ
Ankara'nın da İstanbul'unda Meclis'lerini biz kazandık. Kayıplarımız ilk fırsatta telafi etmeye kararlıyız. Nitekim geçtiğimzi hafta yapılan Çankırı Dodurga seçimleri Anadolu irfanınının göstergesi olarak tarihte yerini almıştır. Cumhur İttifakı Yüzde 87'lik bir oranla açık ara kazanmıştır. Seçimde farklı bir sonuç çıksa ortalığı birbirine katacak olanların Cumhur İttifakı kazandığında başlarını nasıl kuma gömdüklerini siz de görüyorsunuz.
"ARTIK VİZYONU BELİRLEYEN BİR TÜRKİYE VAR"
Türkiye işgale uğrasa düşmanı çiçekle karşılayacak bu ruhu tanıyoruz. Değerli kardeşlerim Türkiye 2023'te yapılacak olan seçime hazırlanıyor. Siyasi hayatımızın her günü mücadele ile geçti. Aynı şekilde sorumluluk üstlendiğimiz her yerde milletimizin ihmal edilmişliğinin telafisi için gece gündüz çalıştık. Yaşanan her gelişme duymak istemeyen kulakların bile inkar edemeyeceği bir hakikat olarak ortaya koymaktadır. Artık kendi vizyonunu belirleyen bir Türkiye var.
ENFLASYONLA MÜCADELE MESAJI
Eğiimden sağlığa ulaşımdan enerji kadar her alanda sahip olduğu güçlü altyapı ile hedeflerine kilitlenen bir Türkiye var. Dünyada yaşanan zorlu sınamalar Türkiye'nin sahip olduğu bu gücü daha önemli hale getirmiştir. Elbette sıkıntılarımız mevcuttur. Özellikle ekonomide hayat pahalılığının insanlarımızın belini büktüğünün farkındayız. Asgari ücretten memur ve emekli maaşlarına kadar gelir seviyelerini artırarak yaşadığımız sıkıntıları hafifletmeye çalışıyoruz. Belediye Başkanlarımızın maaşlarındaki iyileştirmenin de hayırlı olmasını diliyorum dedi.



#Çorum
Recep Tayyip Erdoğan
Muzaffer Külcü
#Akparti
#corum
#hitittvnet

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam