Muzaffer Külcü "Sizinle Herşeye varım ben"dedi!

ÇORUM 31 Ağustos 2023 23:32
Videoyu Aç Muzaffer Külcü "Sizinle Herşeye varım ben"dedi!
A
a

Kamuoyunda ismi yeniden belediye başkan adayı olacağı yönünde sık sık gündeme gelen önceki dönem Çorum Belediye Başkanı Avukat Muzaffer Külcü,Yaklaşık iki dönem süren belediye başkanlığı döneminde yapılan çalışmaların yer aldığı bir kısa bir video paylaşan Külcü, "Daha gidecek çok yolumuz, görecek çok günümüz, yapacak çok işimiz var. Sizinle her şeye varım ben" mesajı verdi...



PROJELERİYLE ŞEHİRE DAMGASINI VURDU

Bir önceki dönem Çorum Belediye Başkanlığı yapan Av. Muzaffer Külcü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme damgasını vurdu.29.03.2009 - 30.01.2018 tarihleri arasında Çorum Belediye Başkanlığı yapan Av. Muzaffer Külcü, alt ve üst yapı yatırımlarının yanında, eğitim, spor, kültür ve sanat alanlarında hayata geçirdiği projelerle dikkat çekmiş ve şehrin gelişimine büyük katkısı olmuştu.

KÜLCÜ’DEN HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIM

Belediye Başkanlığı döneminde hayata geçirdiği ve Çorum’a damga vuran projelerin yer aldığı bir videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Muzaffer Külcü’nün, “Daha gidecek çok yolumuz, görecek çok günümüz, yapacak çok işimiz var. Sizinle her şeye varım ben” mesajı da büyük ilgi gördü.

ÇORUMLULARDAN ÇOK BÜYÜK
SAYIDA DESTEK VAR!..

Takipçilerini heyecanlandıran Külcü’nün VİDEO'lu paylaşımına çok sayıda “yanındayız ve destekliyoruz” şeklinde mesaj geldi.


Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam