MHP Gümbür Gümbür Yerel Seçimlere Hazırlanıyor

ÇORUM 24 Eylül 2023 19:14
Videoyu Aç MHP Gümbür Gümbür Yerel Seçimlere Hazırlanıyor
A
a

MHP Çorum İl Kongresi bugün Atatürk Spor Salonunda yapıldı. Salonun MHP'liler salona sığmadı. Çorum İl Kongresine tek aday olarak giren Mehmet İhsan Çıplak,tekrar MHP Çorum İl Başkanlığına seçildi.Divan Başkanlığına MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, katip üyeliklere ise İlhan Kara, Hüseyin Esenyel ve Arslan Kaynar seçildi...

  • Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede ilk olarak divan heyeti seçildi.MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kongreye gönderdiği mektubun okunmasının ardından faaliyet ve mali raporlar okunarak ibra edildi...


 
  • MHP Çorum İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, yaptığı konuşmada, “2024'e Doğru Diyar Diyar Anadolu” temasıyla yerel seçimlere hazırlık sürecini başlattıklarını belirterek, “Göreve geldiğimiz günden itibaren bizlere tevdi edilen bayrağı daha yükseğe çıkarma arzusu içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her gün onlarca hemşerimizle bir araya geliyor, hasbihâl ediyor, bunun anında partimize üyelik başvurusu yapan onlarca arkadaşımıza rozetlerini takıyoruz” dedi.

ÇORUM İL BAŞKANI ÇIPLAK 'ÇORUM'DA YENİDEN
BİR GÖNÜL SEFERBERLİĞİ HAREKETİ
BAŞLATTIK’!..

  • Çorum'da yeniden bir gönül seferberliği hareketi başlattıklarını belirten Mehmet İhsan Çıplak, “Bu amaçla seçilen teşkilatlarımızla birlikte mahalle mahalle, köy köy, belde belde, sokak sokak temsilcilikler oluşturup tüm hemşerilerimizle kucaklaşacağız.
  • Kamu işçilerimizin temsilcileri, memur sendikaları, özel sektör çalışanlarımızın temsilcileri ve esnaf odalarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinleyip çözüm önerilen sunacağız omuz omuza, gönül gönüle hareket edeceğiz.  Kutlu yürüyüşümüze katılmak, Türk ve Türkiye Yüzyılı hedeflerinin gerçekleşmesine omuz vermek, merkezi yönetimle yerel yönetim arasında sarsılmaz köprü inşa etmek isteyen kim varsa gönlümüz onlara açıktır. Dün herhangi bir sebepten partimizle dargın olmuş Milliyetçi Hareket Partisi'nden bir vesile ile ayrılmış fiziken değilse bile aklen ve fikren aramızda olan, gönlü ve yüreği bizimle beraber olan herkesi birliğe, beraberliğe, kucaklaşmaya davet ediyoruz”şeklinde belirtti.

Çorum İL Başkanı Mehmet İhsan Çıplak’

İL YÖNETİM KURULU  ÜYELERİ

“Ali Beyaz, Abdullah Dalyan, Adem Bıyık, Ahmet İmal, Ahmet Yağmur Çırak, Aytaç Hızarcı, Celal İrtürk, Derviş Bolat, Erdal Taş, Faruk Menteş, Abdullah Furkan Yılmaz, Hakan Alagöz, Hasan Şahin, Mehmet Konyalıoğlu, Mustafa Özcan,  Mustafa Karaca, Mustafa Pekel, Mustafa Serdar Avcu, Okan Arık, Ramazan Yolcu, Sinan Eryücel, Talip Kazak, Tuncay Koçak, Yener Ceylan.

DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ 
Ahmet Namlı, Alparslan Bilgin, Ertuğrul Onan, Hakan Kaan Uz, Hasan Kalyoncu, Oğuzhan Özyol, Uğur Sarı.

ÜST KURUL DELEGELER
 Mehmet İhsan Çıplak, Ahmet Kurtbaş, Orhan Özyol, İsa Duru, Selim Dölcü, Mehmet Aktaş, Ali Beyaz, Ahmet Yağmur Çırak, Abdullah Dalyan, Abdullah Furkan Yılmaz,  Mustafa Serdar Avcu, Ahmet İmal, Hasan Şahin, Arslan Kaynar, Hüseyin Esenyel,  İsmail Lek.”

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam