Medeniyet Tasavvuru Okulunda Diriliş Vakti

ÇORUM 29 Mart 2022 20:33
Videoyu Aç Medeniyet Tasavvuru Okulunda Diriliş Vakti
Ferhat Arıcı Çorum ASKF başkanlığına adayım!
A
a

Video haber izle: Sevilen yazar Yusuf Kaplan, Çorumlularla buluştu. Çorum Valiliği, Çorum Belediyesi ve Hitit Üniversitesi’nin işbirliği ile düzenlenen “Diriliş Vakti” adlı konferans, Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda salon dolup taştı. MTO’nun geleceğe ilişki bir muştu olduğuna dair inancımız pekişti. Teşekkürler hocam...

Ferhat Arıcı Çorum ASKF başkanlığına adayım!

 

Sohbet ve yazılarıyla pek çok insanın beğenisini kazanan yazar Yusuf Kaplan tarafından gerçekleştirilen konferansa Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Milletvekili Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ve çok sayıda davetli katıldı. Yaklaşık 30 yıldır medeniyet konusu üzerine çalışmalar yaptığını belirten Kaplan, gençlere tavsiyelerde bulundu.

Türk milletinin asırlarca adaleti, hakikati haykırmış bir millet olduğunu ifade eden Başkan Aşgın, “Bunu bizlere bir kez daha hatırlattığı için Yusuf Kaplan hocamıza teşekkür ediyorum. Hocamın üniversitedeki konferansın da “Mimar Sinan’ın ibadeti Süleymaniye’dir. Itri’nin ibadeti yaptığı bestelerdir” dedi. Biz de Şehr-ül Emin olarak sahabeler kentine hizmetkâr olduk. Tarihi meydanların açılması, Selçuklu, Osmanlı şehri olan şehrimizi tarihi tekrar ayağa kaldırılması, şehre nefes aldırmak için meydan projesi ve tarihi kültür yollarını açmak gibi projelerimiz var. Şehrin ruhunu ayağa kaldırarak, dirilişi şehrin merkezinden başlatırsak herhalde belediye başkanı olarak ibadetimizi şehre karşı yapmış oluruz diye düşünüyorum.” dedi.

Program sonunda Vali Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Yusuf Kaplan’a teşekkür ederek hediye takdim etti.



 

Ferhat Arıcı Çorum ASKF başkanlığına adayım!
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam