Kütüphane Haftası kapsamında uygulanan kitap okuma etkinliği, Çorum Kitap Okuyor Kampanyası ile topluma önemli bir mesaj verildi

ÇORUM 30 Mart 2016 13:19
Videoyu Aç Kütüphane Haftası kapsamında uygulanan kitap okuma etkinliği, Çorum Kitap Okuyor Kampanyası ile topluma önemli bir mesaj verildi
A
a

Çorum Park'da Kitabın insan hayatındaki önemine vurgu yapan ve okumanın değerini ortaya seren etkinliğe Belediye Kültür Müdürü Mustafa Ercan,İl Kültür müdür yardımcısı İbrahim Yıldız İl Halk Kütüphanesi Müdürü vekili.Ramazan Yörük,Erol Çakal, kurum çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Kütüphane Haftası kapsamında uygulanan kitap okuma etkinliği, Çorum Kitap Okuyor Kampanyası ile topluma önemli bir mesaj verildi.
Kitabın insan hayatındaki önemine vurgu yapan ve okumanın değerini ortaya seren etkinliğe İl Kültür Müdürü Ali Özüdoğru, İl Halk Kütüphanesi Müdürü Bahadır Alagöz, kurum çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Piribaba çamlığında gerçekleştirilen kitap okuma etkinliği, kitabın ve okumanın önemine vurgu yapması bakımından beğeni topladı.

Kampanya açılış etkinliğinin sonunda kütüphane için yeni üyelik kayıtları alındı. Kampanya katılımcıları da kütüphaneye üye olarak, 15 dakika boyunca okudukları kitapları ödünç aldılar.





Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam