Kemal Öz İsthidamı yüzde 50 artırıyor

ÇORUM 11 Nisan 2020 17:38
Videoyu Aç Kemal Öz İsthidamı yüzde 50 artırıyor
A
a

Çorum OSB'de Çorum'un İhracatına katkıda bulunan ve mantı üretimi yapan Kemal Öz Gıda, koronavirüsten dolayı sıkıntılı bir dönemden geçtiğimiz bugünlerde şehrine ve ülkesine istihdamını yüzde 50 artırma kararı alarak devletinin yanında olduğunu gösterdi...

Çorum’da faaliyet gösteren ve gıda sektörünün önde gelen firmalarından Kemal Öz Gıda, koronavirüsten dolayı sıkıntılı bir dönemden geçtiğimiz bugünlerde çalışan personel sayısını yüzde 50 artırma kararı aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” adlı milli dayanışma kampanyasına ülke genelinde olduğu gibi Çorum’dan da destek artarak büyüyor. Erdoğan’ın ‘istihdamı azaltmayın, personelinize sahip çıkın, işsiz gençlerimizin iş sahibi olmasına yardımcı olun’ şeklindeki çağrılarına destek veren AK Parti Çorum Belediye Meclis Üyesi ve Kemal Öz Gıda yetkilisi Bülent Özdoğan, Bu sıkıntılı günleri hep birlikte aşacağız. "Biz bize yeteriz Türkiye" dedi.

Bülent Özdoğan, 30 personel çalıştırdıklarını, istihdam oranını yüzde 50 artıracaklarını ve 15 personel daha alacaklarını bildirdi. Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde mantı imalatı yapan ve birçok ülkeye ihracat yaparak Çorum ekonomisine önemli bir katkı sağlayan Kemal Öz Gıda’nın bünyesine 15 personel daha ilave edeceği bildirildi.
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam