İYİ Parti Sungurlu İl Genel Meclis Üyesi Şahin Milletvekillerine Ateş Püskürdü

ÇORUM 3 Ağustos 2022 16:46
Videoyu Aç İYİ Parti Sungurlu İl Genel Meclis Üyesi Şahin Milletvekillerine Ateş Püskürdü
A
a


“SİZİN GİBİ VEKİLLERLE BU
MEMLEKETE HİZMET GELMEZ”

İYİ Parti Sungurlu İl Genel Meclis Üyesi Ercan Şahin, “Çorum’un vekilleri gelecek dönem yerimi nasıl garantiye alır, nasıl seçilirim derdine düşmüş, bol bol boş vaat, bol bol fotoğraflar çekinip, ‘Yaparsa Ak parti yapar’ diye ortalıkta gezinir dururlar” dedi...
Sayın Ceylan sırt tıpışlayıp, su serpmekle, sayın Kaya ortada gezinip ne yaptığını, yapacağını bilemez durumda, sayın Kavuncu her zamanki gibi arazi, sahnelerde yok, arazi olmakla meşkul diyen Şahin, “Sizin gibi vekillerle bu memlekete hizmet olmaz. 21 yıldır iktidar olan bir partiden bir bakan bile çıkaramadınız. Ne hava, ne kara, ne de tren yolu, ne Çorum’un nede ilçelerin istihdamını artırdınız” diye konuştu.
3 YILDIR BİTİRDİĞİNİZ BİR İŞ
VE PROJENİZ VAR MI?

Hani ilçeniz Sungurlu’nun yolları yapılacaktı diyen Şahin, “Hani Tuğlu, Karaçay, Alembeyli, Hacılarhanı köyü gurup yolları, hani derelerin ıslahı, hani yüzme havuzu, hani Kırankışla ve Di Göleti, hani Sarıcalar köy göleti nerede, hani EDS sistemi. 3 yıldır bitirdiğiniz bir iş ve projeniz var mı? Temel atmaktan başka, 2 aydır özel idare ekipleri Alaca ilçemizin yollarını yaparken, şu gün olmuş Sungurlu’da hala çalışma yok. Nerde Köylere Hizmet Götürme Birliği demezler mi? Kendi köyünün yol, su sorununu çözmekten aciz İlçe başkanı olursa, vekillerden ne beklenir” dedi.
“’REKOR OY ALDIM’ DİYE
BÖBÜRLENECEĞİNE, KÖYLERİ BİR GEZ”

Oğuzhan Kaya vekil 39 trilyon Çorum Özel İdareye ek para geliyor dediğini hatırlatan Şahin, “Allah razı olsun. İyide bu paraların çoğunluğunu hiç ilçelere vermeyi, ilçelerin sorunlarını bitirmeyi düşündünüz mü? Merkeze yine 9 trilyon parayı ayırdınız. Kendine Müslüman İl Genel Meclis Başkanı demezler mi? Paranın çoğunluğunu Çorum merkeze, yani kendi tasarrufuna ayırıyorsun, Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimlerinde muhtarlara baskı ile ‘Rekor oy aldım’ diye böbürleniyor. Acaba ilçe ve köylerin yolunu, suyunu, doğasını köylümüzün derdine ne kadar çare oldun? O makam arabanla düğün dernek yaver gibi İl başkanı, vekil peşinde gezeceğine, köy ve ilçelerin yollarını bir gün gez ve gör. Uzağa gitmene gerek yok. Kendi sorumluluk alanın Çağşak köyünden, Hacılarhanı köyüne kadar git, gel yete. Bizler zaten alışkınız sizlerin yalanlarına. Bari kendi seçmeninizi, size gönül veren insanlarınızı ‘Yaparsa Ak parti yapar’ diye kandırıp, cezalandırmayınız” ifadelerini kullandı.


#hitittvnet
#İYİPartiSungurlu
#İlGenelMeclisÜyesi
#ErcanŞahin
#Çorum
#hitittvnet
#Corum
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam