İskilip yolunda iki araç kafa kafaya çarpıştı 4 yaralı!

ÇORUM 9 Kasım 2023 09:01
Videoyu Aç İskilip yolunda iki araç kafa kafaya çarpıştı 4 yaralı!
A
a

Sondakika trafik kazası: Kaza bugün akşam saatlerinde İskilip yolunda Çorum Belediyesi Halket yakınlarında meydana geldi. Kazada 4kişi yaralandı...




İSKİLİP YOLUNDA İKİ OTOMOBİL
KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI !...
  •  Kaza bugün akşam saatlerinde İskilip yolunda Çorum Belediyesi Halket yakınlarında meydana geldi. Kazada 4kişi yaralandı...
Çorum'da iki otomobilin kafa kafa çarpışması sonucu yaralılar var. Kaza ihbarı üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.Yaralılar sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
#Çorum
#iskilipyolu
#Trafikkazası
#hitittvnet

 

HAFİF TİCARİ ARAÇ OTOMOBİLLE ÇARPIŞTI

Kaza, Çorum-İskilip karayolu 3.kilometrede (Halk Et civarı) meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ayhan D. idaresindeki 19 TU 448 plakalı hafif ticari araç ile Satılmış Ç. idaresindeki 06 GSG 86 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 sağlık, Çorum Belediyesi itfaiyesi ve polis ekibi sevk edildi.

İTFAİYE ARAÇTAN ÇIKARDI

Kazada hafif ticari araç sürücüsü ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Satı D., itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu sıkıştıkları yerden kurtarıldı. Kazada yaralanan her iki araç sürücüsü ve araç içerisinde yolcu olarak bulunan Satı D. ve Olcay Ç. sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

YOL BİR SÜRE TRAFİĞE KAPANDI

Öte yandan, yaralılardan Satı D.'nin durumun ağır olduğu öğrenilirken, kaza nedeniyle kapanan yol araçların çekilmesiyle yeniden trafiğe açıldı.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam