Polis suç ve suçlularla etkin mücadele yürütüyor

ÇORUM 5 Ekim 2023 10:20
Videoyu Aç Polis suç ve suçlularla etkin mücadele yürütüyor
Çorum Polis suç ve suçlularla etkin mücadele yürütüyor...
A
a

Asayiş Haber: Çorum’da huzur ve güven ortamının devamının sağlanması maksadıyla gerçekleştirilen huzur operasyonları aralıksız sürüyor.Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve Emniyet Müdür Arif Pehlivan’ın göreve başlamasıyla birlikte Çorum halkının huzur ve güvenliği, kamu düzeninin sağlanması, suç ve suçlularla etkin mücadele yürütülürken huzur operasyonları...

Çorum’da huzur ve güven ortamının devamının sağlanması maksadıyla gerçekleştirilen huzur operasyonları aralıksız sürüyor.

Son Valiler ve Emniyet Müdürleri kararnamesinin ardından Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve Emniyet Müdür Arif Pehlivan’ın göreve başlamasıyla birlikte Çorum halkının huzur ve güvenliği, kamu düzeninin sağlanması, suç ve suçlularla etkin mücadele yürütülürken huzur operasyonları vatandaşlar tarafından da büyük takdir topluyor.

Asayiş Şube Müdürlüğü, TEM Şube Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü, Güvenlik Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan şok denetimlerde yakalanan suçlular adaletin huzuruna çıkarılmaya devam ediyor.

Polis ekipleri tarafından son bir ayda yapılan denetimlerde 30 bin 844 şahsın GBT kontrolü yapılırken haklarında çeşitli mahkemelerce yakalama kararı bulunan 100 şahıs yakalanarak adalete teslim edildi.

108 adet silah, 35 kesici alet ele geçirildi

Yapılan çalışmalarda ayrıca 46’sı ruhsatsız tabanca, 38’i tüfek, 24’ü kurusıkı tabanca olmak üzere 108 adet silah, bu silahlara ait 628 adet tabanca fişeği ile 148 adet av fişeği ele geçirildi.

Zehir tacirlerine göz açtırılmıyor

Uyuşturucu ile de etkin bir mücadele yürüten Çorum polisi denetimlerde zehir tacirlerine de göz açtırmıyor. Şok uygulamalarda 213 adet sentetik ecza maddesi, 8 adet extacy hap, 6 farklı olayda folyoya sarılı bir miktar uyuşturucu madde ve 5 farklı olayda folyoya sarılı bir miktar metamfetamin ele geçirildi.

140 araç trafikten men edildi

Çorum polisinin yaptığı denetimlerde 23 bin 780 araç kontrol edilerek çeşitli suçlardan 970 araca işlem yapıldı. İşlem yapılan araçlara toplamda 9 milyon 627 bin 133 TL idari paraca cezası uygulandı. 140 araç ise trafikten men edildi. Ayrıca eğitim faaliyetleri çerçevesinde araç sürücüleri ve yayaların trafik kurallarına uymalarının sağlanması, trafik kuralları konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla araç sürücüsü ve yolculara yönelik ise denetimler devam ediyor.

Çorum Polis suç ve suçlularla etkin mücadele yürütüyor...
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam