Otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı 5 yaralı!

ÇORUM 4 Kasım 2023 02:49
Videoyu Aç Otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı 5 yaralı!
A
a

Trafik kazası: Kaza, Cemilbey Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yılmaz K. idaresindeki 19 BE 719 plakalı hafif ticari araç ile Mustafa Ç. idaresindeki 05 DZ 147 plakalı otomobil cadde üzerinde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil takla attı.



OTOMOBİL HAFİF TİCARİ ARAÇLA ÇARPIŞTI

Kaza, Cemilbey Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yılmaz K. idaresindeki 19 BE 719 plakalı hafif ticari araç ile Mustafa Ç. idaresindeki 05 DZ 147 plakalı otomobil cadde üzerinde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil takla attı.

OTOMOBİL TAKLA ATTI

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kazada otomobil sürücüsü Mustafa Ç., aynı aileden Nuray Ç., Merve Ç., Melike Ç., ile Zübeyde Ç. yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve kentte bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazaya karışan hafif ticari araç ve otomobil çekici vasıtasıyla otoparka çekildi.Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam