Muhtarlarla Asayiş Toplantısı

ÇORUM 3 Ekim 2023 15:56
Videoyu Aç Muhtarlarla Asayiş Toplantısı
A
a

Merkez Mahalle Muhtarları ile Asayiş Değerlendirme Toplantısı, Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif DAĞLI başkanlığında, Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.


 

TOPLANTIYA MUHTARLAR  KATILDI?

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Vali Yardımcısı Tamer Orhan, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Naim Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, İdare ve Denetim Müdürü Çetin Çalık ve muhtarların katıldığı toplantıda; Çorum’un genel güvenlik ve asayişini etkileyen konular ile ilgili yapılan çalışmalar ve alınması gereken önlemler değerlendirildi.

Vali Dağlı toplantıda, bir ay önce yapılan toplantıdan bu yana yapılan çalışmalarda kat edilen ilerlemeyi değerlendirmek, alınması gereken başkaca önlemleri görüşmek üzere toplandıklarını belirterek, katılımcılara söz verdi.

ÇORUM’U DAHA GÜVENLİ HALE GETİRECEĞİZ’

Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, bir önceki toplantıdan sonra gerçekleştirilen çalışmalardan bahsederek, metruk binalar, park ve bahçeler başta olmak üzere ilin çeşitli kesimlerinde şok baskınlar ve düzenli kontroller yaparak asayişi bozacak durumları önlediklerini ve Çorum’u daha güvenli bir yer haline getirmek için gereken her şeyi yapacaklarını belirterek, muhtarlardan ve diğer kurumlardan beklentilerini aktardı.

MUHTARLAR SÖZ ALARAK 
AÇIKLAMA YAPTILAR!..

Toplantıda mahalle muhtarları teker teker söz alarak, mahallelerinde alınması gereken güvenlik önlemleri ve beklentilerini ilettiler. Muhtarlardan gelen metruk binaların temizlenmesi hususundaki talep üzerine, Belediye Başkanı AŞGIN, yasal süreçlerin tamamlanması durumunda metruk binaların temizlenmesini hemen tamamlayabileceklerini belirtti.

VALİ DAĞLI : 'OLUMLU SONUÇLAR VAR'

Vali Dağlı ise yaptığı açıklamada şöyle dedi: “İlimizin güvenli, huzurlu, yaşanabilir bir yer olması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Şu ana kadar Emniyet ve Jandarmamız tarafından yapılan çalışmalar olumlu sonuçlar vermeye başlamıştır. Daha da iyi sonuçlar almak için yapacağımız çalışmalarda, kurumlar arası işbirliği ve iletişimin hızlı ve sağlıklı olması, beklentilerin ve alınacak önlemlerin görüşülerek gerçekleştirilmesi önem verdiğimiz bir husustur. Muhtarlarımızın destek ve katkıları bizim için çok değerli. Muhtarlarımızla işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz”

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam