HÜLYA KOÇYİĞİT ÇORUM'A GELİYOR

ÇORUM 31 Ekim 2016 22:30
Videoyu Aç HÜLYA KOÇYİĞİT ÇORUM'A GELİYOR
Ahlatçı Çorum FK'nın Hedefi Süper Lig
A
a

Video Haber İzle: Hattuşa'nın UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesine alınışının 30. Yılı dolayısı ile Kaymakamlığımızca hayata geçirilen "Dünya Kültür Mirası Listesinde 30. Yıl" projesi kapsamında HATTUŞA SİNEMA GÜNLERİ düzenleniyor.

05-06 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan HATTUŞA SİNEMA GÜNLERİ Hattuşa tarihinde bir ilk olacak. 05 Kasım Cumartesi günü çocuklarımıza yönelik olarak saat 12:00'da İKSİR, saat 15:00'da ise PİRDİNO isimli çocuk filmleri çocuklarımızla buluşacak.

Tarihi Hitit İmparatorluğu’nun zamana direnen başkenti Hattuşa'nın UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ne alınışının 30. yılı etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Boğazkale Kaymakamlığı’nın düzenlediği "Dünya Kültür Mirası Listesi’nde 30. Yıl" projesi kapsamında 5-6 Kasım tarihlerinde “Hattuşa Sinema Günleri” başlıyor. 5 Kasım’da çocuklar için 2 film gösterilecek. 6 Kasım’da ise Yeşilçam’ın usta oyuncularından Hülya Koçyiğit’in “Gelin” filmi gösterime sunulacak. Saat 14:00’te başlayacak etkinliğe ünlü sanatçı Koçyiğit de katılacak. 

 
Ahlatçı Çorum FK'nın Hedefi Süper Lig
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam