Her türlü karanlık ittifaklara rağmen Erdoğan

ÇORUM 19 Mayıs 2023 13:23
Videoyu Aç Her türlü karanlık ittifaklara rağmen Erdoğan
A
a

14 Mayıs Pazar günü yapılan seçimde milletimiz %90 gibi büyük bir oranda katılım sağlamış ve sandığa giderek iradesini milletin birliğinden ve asli değerlerinden yana yapmıştır.Çorum Milli İrade Platformu Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin basın açıklaması yaptı. 'Neden Erdoğan?' sorusuna açıklık getirdi...

Çorum Milli İrade PlatformCumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin basın açıklaması yaptı. 'Neden Erdoğan?' sorusuna açıklık getirdi.Platform tarafından yapılan yazılı açıklamada, 14 Mayıs seçimlerinde milletin ferasetinin tüm oyunları bozacak şekilde cereyan ettiği hatırlatılarak, "Bu seçimin mutlak galibi hiç şüphesiz milletimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Cumhur İttifakı’dır.”denildi.

REHAVET VE SANDIK VURGUSU

Rehavete kapılmama, sandığa yoğun bir şekilde katılım sağlama ve sahip çıkma çağrısı yapılan açıklamanın sonuç kısmında ise “Türkiye’nin liderliği için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında durmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verildi.

İşte o açıklama:

14 Mayıs Pazar günü yapılan seçimde milletimiz %90 gibi büyük bir oranda katılım sağlamış ve sandığa giderek iradesini milletin birliğinden ve asli değerlerinden yana yapmıştır.

7 DÜVEL BİR ARAYA GELMESİNE RAĞMEN…

Bütün hile ve desiselere, her türlü karanlık ittifaklara, sosyal medya platformlarından gençlerimize yönelik yapılan manipülasyonlara ve tezviratlara, sokağı karıştırma çabalarına, batılı medya organlarının yanlı tutumlarına, yani neredeyse yedi düvelin ülkemiz aleyhine bir araya gelmesine rağmen milletimiz, engin ferasetiyle, milli ve manevi değerlerine olan bağlılığından milim şaşmadan bu memleketin gerçek evlatlarına ve hizmetkarlarına sahip çıkmış ve meclis aritmetiğine tüm oyunları bozacak bir şekil vermiştir.

BU SEÇİMİN MUTLAK GALİBİ

Bu seçimin mutlak galibi hiç şüphesiz milletimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Cumhur İttifakı’dır.

SEÇİMİN KAYBEDENLERİ

Bu seçimin mağlubu ise; milletin değerlerine düşman olanlar, Türkiye’ye dışarıdan ayar vermeye kalkan emperyalist güçler, bu milleti etnik ve mezhepsel bir uçuruma sürüklemek isteyenler, kırk yıllık planları başlarına çalınan FETÖ artıkları, PKK ve yandaşı terör örgütleri, Siyasi hırs uğruna mevzilerini terk edenlerdir.

28 MAYIS’A DİKKAT

Önümüzde 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu var. Aziz milletimiz elbette her zamanki gibi üzerine düşen görevi yerine getirecek ve milletin adamlarını layık oldukları yere getirecektir.

ART ARDA HATIRLATMALAR

Bu süreçte rehavete kapılmamak esastır. 14 Mayıs’ta olduğu gibi sandıklara gitmek, müşahit olarak oylara sahip çıkmak ve sandık güvenliği için çalışmak zorundayız.

TÜRKİYE İÇİN ERDOĞAN'

Bizler Milli İrade Platformu üyesi sivil toplum kuruluşları olarak; ülkemizin aydınlık geleceğine sahip çıkacak, ülkemizin birlik ve beraberliğine halel getirecek her türlü oluşumun karşısına dikilecek, elde etmiş olduğumuz kazanımları korumak ve daha ileri noktala taşımak için çalışacak, sadece ülkemiz için değil tüm mazlum milletler için çok kıymetli ve anlamlı olan Türkiye’nin liderliği için cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında durmaya devam edeceğiz."

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam