Erdoğan doğru aday tespiti için kurmaylarını uyardı

ÇORUM 14 Ekim 2023 16:06
Videoyu Aç Erdoğan doğru aday tespiti için kurmaylarını uyardı
A
a

Başkan Erdoğan: Doğru adayları tespit edin. Onun adamı bunun adamı değil de halkın adamını seçin" dedi...



Ak Parti Genel BaşkanıR.T. Erdoğan, yaklaşan 2024 Mart yerel seçimler için kurmaylarına talimat veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, aday belirlenirken doğru isimlerin tespit edilmesini istedi. "Bütün gücümüzle seçime gidiyoruz" diyen Erdoğan, "Onun adamı bunun adamı değil de halkın adamını seçin"

Genel seçimler geride kaldı, Türkiye yerel seçim yerel seçim atmosferine girdi. Siyasi partiler çalışmalarına başlarken AK Parti’de olağanüstü kongrenin ardından yeni MYK ilk kez önceki gün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

MYK toplantısı Genel seçimler geride kaldı, Türkiye yerel seçim yerel seçim atmosferine girdi. Siyasi partiler çalışmalarına başlarken AK Parti’de olağanüstü kongrenin ardından yeni MYK ilk kez önceki gün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

HALKIN KENDİ TERCİH ETTİĞİ
ADAYLARI BELİRLEYİN TALİMATI!

MYK toplantısı 3 saat sürdü. Erdoğan'ın gündemlerden biri de yerel seçimler oldu.MYK üyelerine dikkat çeken bir talimat verdi.Doğru adaylarla,yük alan adaylar belirleyin. Doğru adayları tespit edin. Onun adamı,bunun adamı,şunun adamı değil de halkın adamını seçin" şeklinde ifade etti.

“SEVİLEN, BÖLGEYİ İYİ BİLEN BİRİSİ OLSUN”
Mayıs ayındaki 3 seçimin ardından yerel seçim çalışmalarına başlandığını belirten Erdoğan, doğru aday tespiti için kurmaylarına ikazda bulundu.Doğru aday seçimi ile ilgili ilkeler belirlenmesi gerektiğini vurgulayan Erdoğan'ın adaylar için "Bölgede sevilen, bölgeyi iyi bilen isimler olsun" dediği belirtildi.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam