2024 Yerel seçimlerine yaklaşık beş aylık bir süre kaldı

ÇORUM 23 Ekim 2023 22:18
Videoyu Aç 2024  Yerel seçimlerine yaklaşık beş aylık bir süre kaldı
A
a

Cumhur İttifakı'nın yerel seçimde iş birliği için çalışacak heyetleri belli oldu.Alınan bilgiye göre, 31 Mart 2024'te yerel seçimlerde ittifak yapacak AK Parti ve MHP ön hazırlık çalışmalarına başladı...


2024 YEREL SEÇİMLERİNDE

AK PARTİ VE MHP'NİN İTTİFAK KAPSAMI!
  • 2024 Yerel seçimlerine yaklaşık beş aylık bir süre kalmış olması sebebiyle Türkiye yeniden seçim atmosferine girdi. Bundan dolayı siyasi partilerin yerel seçim stratejileri son günlerde Türkiye iç siyasetinin en önemli tartışma konularından birisi haline geldi.
  • Cumhur İttifakı'nın yerel seçimde iş birliği için çalışacak heyetleri belli oldu.Alınan bilgiye göre, 31 Mart 2024'te yerel seçimlerde ittifak yapacak AK Parti ve MHP ön hazırlık çalışmalarına başladı.
  • Bu kapsamda her iki parti de öncelikle çalışmaları yürütecek heyetlerini belirledi. Buna göre AK Parti'de Genel Başkanvekili Efkan Ala, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, MHP heyetinde ise Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül yer aldı.
HEYETLERİN ÇALIŞMASI BAŞLADI!..
- Heyetlerin ilk görüşmesinde genel ilkeler ve prensipler ele alınacak. Partiler arasında işbirliği seçenekleri ve başta büyükşehirler olmak üzere il bazlı değerlendirmeler yapılacak.
- Ortak heyetin çalışmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli düzenli olarak bilgilendirilecek ve çalışma onların talimatları doğrultusunda ilerleyecek. Çalışmanın içeriğine ilişkin nihai kararı Erdoğan ve Bahçeli verecek.




#Çorum
#hitittvnet
#2024yerelseçim
#akparti
#MHP
#corum

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam