Fatih Erbakan Muhalefete ve İktidara Göz dağı verdi

ÇORUM 8 Kasım 2022 08:31
Videoyu Aç Fatih Erbakan Muhalefete ve İktidara Göz dağı verdi
A
a

Genel Başkan Fatih Erbakan: "Milletimiz 'Yeniden Refah' diyor, akın akın Yeniden Refah'a koşuyor." dedi.Fatih Erbakan, kongrede yaptığı konuşmada, siyaseti makam için değil, Allah rızası için yaptıklarını söyledi.


YENİDEN REFAH 2.OLAĞAN KONGRESİ İLE
MUHALEFETE VE İKTİDARA GÖZ DAĞI VERDİ!


SAADET- CHP İTTİFAKINA TEPKİ
Erbakan: CHP'nin arkasını toplamayı Milli Görüş sananlar var dedi.Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partideki görevine bir kez daha seçildi. 1225 delegenin tamamının oyunu alan Erbakan, "İttifakımız milletimizledir. Partimizin Amerikalarda, İngilterelerde icazet arayışı olmamıştır. Partimiz milletimizden gizli görüşmeler yapmamış, pazarlık masalarına oturmamıştır" ifadelerini kullandı...

"Yeniden büyük Türkiye öncülüğünde, yeryüzünde adil bir nizamı hakim kılmak için siyaset yaptıklarını" ifade eden Erbakan, "Erbakan Hoca'mızın vefatı sonrasında yaşanan gelişmeler neticesinde ortaya çıkan Milli Görüş'ün siyasi alandaki temsil sorunu, bundan 4 sene önce, 23 Kasım 2018'de Yeniden Refah Partimizin kurulmasıyla sona ermiştir." diye konuştu.

"Biz parti olarak bu noktaya medya rüzgarıyla, holding patronlarının desteğiyle, iktidar gücüyle, Hazine yardımı alarak veya dış güçlerin desteğiyle gelmedik; Cenabı Allah'ın yardımıyla, davamızın bereketiyle, fedakar dava erlerimizin gayreti ve terlemesiyle geldik" diyen Erbakan, 81 ildeki 681 refah projesi, ekonomik bağımsızlığı sağlayacak "milli kaynak paketleri", katma değeri yüksek milli teknoloji hamleleri, "ilk 100 gün icraat planlaması" ile yol haritası belli, deneyimli, ehliyetli ve liyakatli kadrolarıyla yaşanabilir ve yeniden büyük Türkiye'yi inşa etmeye hazır olduklarını anlattı.




Fatih Erbakan
Yeniden Refah Partisi
#Çorum
#2Olağankongre
#hitittvnet
#Corum
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam