Elvan Can Çabuk,"Çadır Tiyatrosunu bir Analiz edelim"

ÇORUM 29 Mart 2022 20:58
Videoyu Aç Elvan Can Çabuk,"Çadır Tiyatrosunu bir Analiz edelim"
A
a

Deva Partisi Çorum İl Başkan Elvan Can Çabuk, bu tiyatronun daha çok gösterimi olacak gibi duruyor...


19 Martta Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Varank’ ın Merzifon a kadar gelmişken, iktidar partisinin yetkililerinin Çorum'a da bir program yaptıralım bari demesiyle başlamış ve Çorum da bir çoğu faal durumda olan 25 firmanın temsili açılışı ile sahne açılmıştır.
Çorum iş dünyasının saygıdeğer yatırımcı Firma yetkililerinin Devletimizi israfa sokarak, yer yok gibi 120.000,00 TL den fazla maliyeti olan bir çadıra doldurulması, bu çadırda bu iş adamlarımızın bir kare fotoğrafa dahi sığdırılamaması, Milyon Dolarlık ihracat rakamları açıklanırken bile bir kuru Teşekkürü dahi çok gören sayın Bakan Varank' a, orada yer alan İktidar ve Muhalefet Partisi Yetkililerine yapılan haklı bir sitemdi.
Sağ olsunlar Çorum Halkına ve İş Dünyasına bir özür borçlu olmalarına rağmen, özellikle İktidar Partisi yetkililerinin Bakan bey gittikten sonra Gülabibey mahallesi sakinlerine serzenişi bu tiyatronun komik anlarındandı.

Şimdi aşağıdaki soruları muhataplarına; Çorum Kamuoyu ve İş Dünyası adına sormak istiyorum;
1- Bakan Bey Merzifon a gelmişken yakın bir yerlerde başka organizasyon daha yapın mı dedi ?
Seçime yakın Organizedeki bütün firmaları bir çırpıda açar giderdi, Tabi seçime kadar girdi maliyetleri ve enerji fiyatlarına dayanabilecek işletme sermayesi kalacak üretim tesisi bulunabilirse.
2- İş adamlarımızı bir çadıra mı layık görüyorsunuz ? Ticaret ve Sanayi Odamızın, Belediyemizin, Üniversitemizin, Valiliğimizin Kompleksleri daha mı kötüydü bu 120.000 TL den fazla maliyeti olan çadırdan. Bu organisazyonun Ulusal medyada yayınlanacağı düşünülmedi mi?
3- Basına kapalı toplantıda sorunlarını ileten iş adamlarımızla temasa geçilip Sorunlarına çözüm olunabildi mi?
4- Bakan Varank Bey, 56 Havalimanından 3 Havalimanı hariç hepsi zarar ediyor derken, Bir Çorum mu göze geliyor diye sordunuz mu?
5- Ak parti il başkanı Sayın Ahlatıçının Gülabibey Mahallesindeki toplantıda gösterdiği havaalanı çıkışını mahalle sakinlerine değilde yerinde ve zamanında konun muhatabı ilgili bakana yapmasını gerekmezmiydi ?
6- Konun muhatabı demişken, hazır Sanayi ve Teknoloji bakanı gelmiş, Organize Sanayi Bölgesindeki Üretim yapan işletmelerimizin Doğalgaz m3 birim fiyatlarını diğer OSB dışındaki işletmelere göre TAM 3 KATI fazla fiyata kullandığını ilettiniz mi?
Bu konu sizin gündeminizde var mı? Enflasyon düşmesini istiyorsanız maliyetler düşecek.
Bu sorularımızın cevaplarını sizlerden bekliyoruz...
Biz konunun muhattabı Ulaştırma Bakanımız Sayın Adil KARAİSMAİLOĞLU ’na da Havalimanı ve Tren ile ilgili taleplerimizi ve aşağıdaki sorular ile her dönem söz verip tutamayan Vekillerimizin yerine Çorum Halkını temsilen sorduk.
“Sayın Bakanım; Havaalanı için krıteriniz nedir? ÇORUM halkı merak ediyor.
1-Nüfus mu? 2-SANAYİ ve gelişmişlik mi? 3-Üretmek mi? 4-Turizm mi?
5 -İHRACAT mı? 6-GSMH mi? YOKSA zaten bu ilden %65 oyu her türlü alıyoruz bunlara ne gerek var mı?
Üreten ÇORUM bu yalnızlığı hak etmiyor.”
En kısa zamanda da sorularımızın cevaplarını almak için de inşallah Çorum Halkının desteği ile Ulaştırma Bakanımıza bu soruları komşu havalimanı yapılan şehirlerimiz ile kıyaslamalı çalışmasını iletmek için ziyaret edeceğiz.
Aman; Sanayi ve Teknoloji bakanına ulaşımla ilgili sorular yöneten Çorum vekilleri ve iktidar partisi yetkilileri pide fiyatları için Gençlik ve Spor Bakanına gitmeyin.
Bakanlıklar ve görev yetkilerini kısa eğitimler yoluyla yapabilirsiniz. Çadır parasını da daha verimli kullanmış olursunuz.
ÇORUM un güzel insanları her şeyin en iyisini hak ediyor. İnşallah bununda en kısa sürede gerçekleşmesi için her türlü taşın altına elimizi koyacağız.



#Çorum
#hitittvnet
Hitit Web TV
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam