Devlet Kurumları Siyasi Partilerin Tapulu Malı Değildir

ÇORUM 23 Kasım 2022 23:30
Videoyu Aç Devlet Kurumları Siyasi Partilerin Tapulu Malı Değildir
A
a

Yeniden Refah Partisi Çorum İl Başkanı Yakup Taş, Başhekim'in koltuğundan siyasi mesajlar veren iktidar temsilcilerine tepki gösterdi...

Yeniden Refah Partisi Çorum İl Başkanı Yakup Taş, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi’nin makam koltuğuna oturarak siyasi mesajlar veren iktidar partisinin temsilcisini eleştirdi. Taş, isim vermeden AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ı kastederek, “Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde iktidar partisi vekilleri başhekim odasında basın açıklaması yapabilmektedir. İktidar partisinin basın açıklaması yapacak başka bir mecrası kalmamış mıdır ki devletin makamını siyasi propaganda için işgal etmektedir? Bu devlet hiçbir siyasi partinin tapulu malı değildir. Bu sebeple, siyasi partinizin il binası gibi devlet kurumlarımızın binalarını meşgul edemezsiniz.”dedi...

“Bugün artık parti devleti olmanın ağır ve bariz görünümlerini her yerde açık bir şekilde müşahede etmekteyiz. Bu durumun örneklerinden birini geçtiğimiz günlerde Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde iktidar partisi vekilleri başhekim odasında basın açıklaması yapabilmektedir. İktidar partisinin basın açıklaması yapacak başka bir mecrası kalmamış mıdır ki devletin makamını siyasi propaganda için işgal etmektedir? Bu devlet hiçbir siyasi partinin tapulu malı değildir. Bu sebeple, siyasi partinizin il binası gibi devlet kurumlarımızın binalarını meşgul edemezsiniz.
'KİBRİ BAŞ TACI EDEN BİR HÂL'
Kibirle mücadele etmek düsturunu edindiği iddiası ile yola çıkmış bir siyasi partinin bugün gelmiş olduğu nokta kibri baş tacı eden bir duruma gelmiştir. Tevazuyu düstur edinip göz ardı edilebilecek mevzular için büyük kavgalar koparan bir siyasi anlayış bu halka zulmetmektir. Hediye verme sırası bakımından geride bırakıldığını hissedenin kıyametler kopardığı bu düzen, kibrin tevazuyu aştığını bizlere göstermektedir.
'HALK SAMİMİ TEMSİLCİLER İSTİYOR'
Halkımız kendisi ile kucaklaşacak, samimi temsilciler, samimi yöneticiler istemekte iken karşılarında buldukları kendi içinde astlık üstlük mücadelesi veren yöneticilerdir. Bizler bu düzeni milli görüşün manevi bereketi ile değiştirmek için geliyoruz. Halkımıza samimi bir tebessüm için geliyoruz. Yöneticilerimize tavsiyemiz küçük problemlerden kaçınmalarıdır. Kamuoyuna duyurulur.”

#Corum
#Çorum
#hitittvnet
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam