Cumhurbaşkanı Erdoğan Muzaffer Külcü'yü Davet Etti!

ÇORUM 17 Mart 2022 21:56
Videoyu Aç Cumhurbaşkanı Erdoğan Muzaffer Külcü'yü Davet Etti!
A
a

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski milletvekillerini bir araya topluyor;Partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Erdoğan, "AK Parti bayrağı altında yola nasıl çıkmış olduğumuzun muhasebesini her fırsatta yapmaya çalışıyoruz. Pazartesi MYK'yı topluyor ardından eski dönem vekillerimizle yemekli bir toplantıda bir araya geliyoruz" dedi...


Elvan Şimşek / Haber yorum

AK Parti'de vefa
toplantıları başlıyor!

Başkan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'deki bağla ilgili önemli bir adım atıyor. Erdoğan, başka partilere gitmeyen ancak kırgın olan ve kucaklaşma bekleyen isimlerle bir araya gelecek.

BAŞKAN ERDOĞAN PAZARTESİ GÜNÜ
"ESKİ VEKİLLERLE BİR ARAYA GELECEĞİM"

Erdoğan'ın "Önümüzdeki Kasım ayında partimiz 21. yaşını geride bırakıyor. AK Parti bayrağı altında yola nasıl çıkmış olduğumuzun muhasebesini her fırsatta yapmaya çalışıyoruz. Biz AK Parti'yi istişare ile kurduk. Salı günü vekillerle yaptığımız sohbet toplantısının 4'üncüsünü gerçekleştirdik. Pazartesi MYK'yı topluyor ardından eski dönem vekillerimizle bir yemekli toplantıda bir araya geliyoruz" dedi.

 "KENDİ HAFIZAMIZA AĞIRLIK VERECEĞİM"

Erdoğan, kahvaltılı toplantıda Vefa Toplantıları'yla ilgili şunları söyledi "Bizim kendi arkadaşlarımıza sahip çıkmamız lazım. Vefa toplantılarına başlayacağım. Kendi hafızamıza ağırlık vereceğim. Eski milletvekillerimizle toplantılar yapacağım. 21 Mart'ta eski milletvekillerimizle bir araya geleceğim. Eskiden kadın kollarında, gençlik kollarında, yerel yönetimlerde, teşkilatlarımızda görev yapmış arkadaşlarla toplantılar yapacağım şeklinde konuştu.

AK PARTİ  GENEL MERKEZİNDEN
MUZAFFER KÜLCÜ'YE  DAVET!


Bu sözler sonrası toplantıya kimlerin katılacağı merak edilirken, Av.Muzaffer Külcü'yü, aradım ve sordum 22. dönem Milletvekili olarak kendisine davet geldiğini ve yemeğe katılacağını söyledi.​Konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Evet davet geldi. Genel sekreterimiz aradı pazartesi günü 18.30'da davet etti. Kısmet olursa gideceğim" ifadelerini kullandı.Külcü,"Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın partisinde siyaset yapmak onurdur. Ancak AK Partimizde siyaset yapmak aynı zamanda sorumluluk gerektirir. AK partimizde siyaset yapmak çalışmayı, yorulmayı ve fedakarlığı gerektirir. Bu dava Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve hepimizin davasıdır dedi ...

AV. MUZAFFER KÜLCÜ 
İlkokulu Çorum merkeze bağlı Bayat Köyü'nde, orta ve lise eğitimini ise İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Lise yıllarından itibaren aktif olarak çeşitli sivil toplum örgütlerinde başkanlık ve yöneticilik yaptı. 1991-1992 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi İşletme Bölümünde okurken, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazandı. Hukuk fakültesini bitirdikten sonra, bir süre Çorum Barosuna bağlı olarak serbest avukatlık yapan Muzaffer Külcü, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 28 Eylül 2001 tarihinde AK Parti’nin Çorum Kurucu İl Başkanı olarak görevlendirildi. 22. Dönem Parlementosunda Türkiye’nin en genç  Milletvekili seçildi. Çorum'da iki  dönem Belediye Başkanlığı yaptı.



 




 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam