Çorumlu yarışmacı rekora doğru gidiyor O parayı alırsa tarihe geçecek!

ÇORUM 23 Haziran 2017 05:11
Videoyu Aç Çorumlu yarışmacı rekora doğru gidiyor O parayı alırsa tarihe geçecek!
A
a

Kanal D'nin '19'unda rekora doğru! O parayı alırsa tarihe geçecek!.Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ünlü oyuncu Barış Kılıç’ın sunduğu ‘19’ adlı bilgi yarışmasında rakiplerini tek tek eleyen Çorumlu yarışmacı Çağlar Patır büyük bir rekora imza attı...



TÜRK TELEVİZYON TARİHİNİN EN BÜYÜK ÖDÜLÜNÜ ALACAK

 Kanal D ekranlarının sevilen programı 19’da heyecan dorukta. Programda gönüllerin şampiyonu haline gelen Çağlar Patır, gecede tam 800 bin lirayı kazanmak için yarıştı. Eğer Çağlar bu parayı kazanırsa televizyon yarışmalarında en çok para ödülünü kazanan kişi olmaya bir adım daha yaklaşmış olacak. Keza Çağlar daha önce de birçok yarışmaya katılıp para ödülü almayı başarmış bir isim.

İDDİALI RAKİP
Bu gece Çağlar Patır’ın karşısındaki isim ise Nehir Çetiner. Nehir Çetiner kendisine oldukça güveniyor ve Çağlar’ı yenme konusunda diğer rakiplere göre çok daha iddialı. Her gece 100 bin lira kazanma sırasını alacağını ve kızının geleceği için yatırım yapacağını açıklayan Nehir Çetiner için,Çorumlu Çağlar Patır zorlu bir rakip oldu.

HEDEFİ OKUL YAPTIRMAK
Hayat mücadelesini hiç bırakmayan Çağlar Patır, kızı için yola çıkan Nehir Çetiner arasındaki düello gerçekten izlenmeye değdi. Çağlar ayrıca daha önceki bölümlerde kazanacağı para ödülüyle engelli bireyler için kolej seviyesinde bir okul yaptırmak istediğini dile getirmişti.

Yöneltilen 19 soru sonunda rakibiyle berabere kalan Çağlar Patır, uzatma bölümündeki soruyu da doğru cevaplayarak 800 bin liranın sahibi oldu ve 900 bin lira için yarışmaya hak kazandı.

Rakiplerini eleyerek bugüne kadar kasasında 700 bin lira biriktiren Patır, son bölümdeki uzatma soruları sonunda rakibini yenerek 800 bin liranın sahibi oldu. Patır, 19 soruya daha fazla yanıt verip düellolarda rakiplerini yenerek her gün 100’er bin lirayı kasasına gönderdi. Kanal D’de ekrana gelen ‘19’ isimli yarışma programında yarışan hemşehrimiz, ulaştığı büyük ödülle kırılması güç bir rekora imza attı.

ÖDÜLLE ENGELLİLER İÇİN OKUL YAPTIRACAK

Çağlar Patır, doğuştan serebral palsi hastası ve koltuk değneği yardımıyla yürüyebiliyor. Ancak hastalığı 30 yaşındaki yarışmacıyı hayata küstürmek bir yana daha da sıkı sarılmasını sağlıyor. Vergi Dairesi’nde çalışarak hayatını kazanan Patır, aynı zamanda yüzmede madalya kazanmış bir sporcu. Yarışmacı, programda bugüne kadar verilen en büyük odül olan 800 bin lirayı kazanmış durumda. Kazanacağı ödülle engellilerin eğitimi için okul yaptırmayı isteyen Patır, yarışmanın yeni bölümünde 900 bin lira için yarışacak.

Kaynak : Kanal D
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam