Çorum Uluslararası sergiye ev sahipliği yapacak

ÇORUM 6 Ocak 2020 12:29
Videoyu Aç Çorum Uluslararası sergiye ev sahipliği yapacak
A
a

Çorum Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla uluslararası arenada haber fotoğrafları konusunda prestijli bir organizasyon olan “Istanbul Photo Awards”ı Çorumlularla buluşturacak.

Anadolu Ajans (AA) tarafından bu yıl 5.’si düzenlenen “Istanbul Photo Awards” da dereceye giren fotoğrafların yer aldığı sergi, 10 Ocak 2020 Cuma günü saat 15.00’da Çorum Belediyesi Sanat Galerisi’nde açılacak. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Böyle prestijli bir sergiyi halkımızla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve tüm Çorum halkını bu sergiye davet ettiğini” belirtti.

Ödül alan fotoğraflar, 100’den fazla ülkeden gönderilen 15 bin haber fotoğrafı arasından dünyaca ünlü bir jüri heyeti tarafından seçildi. Sergide jüri tarafından birinci olarak seçilen Ahmad Gharabli’nin “İsrail – ABD – Filistin Çatışması” başlıklı fotoğrafı da yer alıyor. İstanbul, Ankara, İzmir ve Tokyo’dan sonra 5. kez Çorum’da boy gösterecek sergi, 10-16 Ocak 2020 tarihleri arasında sanat ve haber severler Çorum Belediyesi Sanat Galerisi’nde ziyaret edebilir.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam