Çorum topraklarının su hasretine son verildi

ÇORUM 3 Eylül 2022 19:01
Videoyu Aç Çorum topraklarının su hasretine son verildi
A
a

Prof. Dr. Lütfi Akca, 10 Eylül Cumartesi günü Çorum'da . Akça, Çorum ve İlçelerinin dört bir yanında yaptığımız baraj, gölet, sulama, içme suyu, atık su arıtma, taşkın koruma gibi konularda uzmanlarını Çorum'da bir araya getireceğiz dedi...



TÜRKİYE'NİN SU UZMANI
PRF.DR LÜTFİ AKÇA 10 EYLÜL
CUMARTESİ GÜNÜ ÇORUM'DA

.
Prof. Dr. Lütfi Akca, Çorum ve İlçelerinin dört bir yanında yaptığımız baraj, gölet, sulama, içme suyu, atık su arıtma, taşkın koruma gibi konularda uzmanlarını Çorum'da bir araya getireceğiz dedi.
  • İç Anadolu’nun ve ülke tarımının en önemli illerinden birisi olan Çorum’umuza ziraatın daha da gelişmesi için 2003-2022 yılları arasında Çorum iline toplam 3.932.485.039 TL yatırım yapıldı.Hemşehrimiz DSİ Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğümüzce, Çorum İlimizde yapılması planlanan yatırımlarla (içme suyu, arıtma tesisleri, tarımsal sulama, baraj, gölet, taşkın koruma, planlama ve proje yapımı işleri vb…) ilgili bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı; Çorum Valisi Sn. Mustafa Çiftçi’nin , ev sahipliğinde ve davetliler eşliğinde 10 Eylül 2022 tarihinde yapılacak ve kamuoyu ile paylaşılacaktır dedi.

#Çorum
#DSİ
#Genelmüdürü
#PrfdrLüftiAkça
#10Eylül2022
#Corum
#hitittvnet
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam