ÇORUM SANAYİSİ MİLLİ SAVUNMA SANAYİSİ İLE TANIŞIYOR

ÇORUM 24 Kasım 2017 11:33
Videoyu Aç ÇORUM SANAYİSİ MİLLİ SAVUNMA SANAYİSİ İLE TANIŞIYOR
A
a

Özel Haber/E.Şimşek Çorum Valisi Necmeddin Kılıç,Çorum’da Makina Sanayi Sektörünün öne çıkan firma temsilcileri ile valilik makamında bir araya geldi. Çorum Sanayisinin bir üst lige çıkabilmesi için,Çorum’da savunma sanayisine yönelik neler yapılabileceğine dair bir çalışma başlatıldı. Milli Savunma Sanayisiyle ilgili çalışmaları mikrofonumuza değerlendirdi.


Çorum’da savunma sanayisine yönelik neler yapılabileceğine dair bir çalışma başlatıldı.

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, Çorum’da Makina Sanayi Sektörünün öne çıkan şirket temsilcileri ile bir araya geldi.
BMC firmasının sahibi iş adamı Ethem Sancak’ın geçtiğimiz günlerde TSO'da yapılan Toplantında Çorumlu iş adamlarına yaptığı çağrı üzerine Vali Kılıç ve Çorumlu iş adamları ile birlikte Salı günü İzmir'e giderek BMC Firmasını gezeceklerini söyledi.  Vali Kılıç, BMC firmasının ürettiği 27 bin parçanın Çorum'daki  Makanina sanayisinde iş yapanlara gösterilecek dedi.

Kılıç, BMC firmasının ürettiği parçalarının hangisinin,Çorum'da hangi şartlarda yapılacağı bileceği konusu BMC ile Çorumlu firmalar arasında ilk temas başlayarak yeni bir kapı aralanmış olcaktır  dedi. Çorum Valisi Kılıç sözlerine şu sözlerle devam etti. AR-GE ürünlerine dayanan ileri Teknolojiyi kullanma noktasında,ilimizdeki sanayi sektörünün yeni bir açılıma girmesi demektir ifadelerini kullanan Kılıç,Çorum İçin yeni bir kapı açılması anlamına gelmektedir dedi. Bu çalışma ziyaretimizin Çorum sanayisinin ilerlemesi  anlamında katkıda bulunacaktır dedi.



.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam