ÇORUM BELEDİYESPOR YENİ YÖNETİMİNİ BELİRLEDİ

Spor 24 Aralık 2015 15:25
Videoyu Aç ÇORUM BELEDİYESPOR YENİ YÖNETİMİNİ BELİRLEDİ
A
a

Çorum Belediyespor’un Olağanüstü Genel Kurulu bugün yapıldı. Kongrede Kulüp Başkanlığına yeniden Zeki Gül seçilirken yeni yönetim kurulu üyeleri de belli oldu…


Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan kongre Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kongrede faaliyet raporu okunarak mali bilanço konuları karara bağlandı. Tek liste halinde gerçekleşen kongrede Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül yeniden kulüp başkanlığına getirildi.
 

 Yeterli çoğunluğun sağlandığı Genel Kurul’da tüzük değişikliği yapılarak 11 asıl ve 11 yedekten oluşan yönetim kurulu 15 asıl ve 15 yedeğe çıkartıldı. Genel kurul öncesinde Başkan Zeki Gül konuşma yaparak bu zamana kadar geçen dönemi değerlendirdi. Mücadeleden asla kopmayacaklarını belirten Başkan Zeki Gül, son dakikaya kadar şampiyonluğu kovalayacaklarını dile getirdi.
 
Tek liste halinde girilen seçimde yeni yönetim oy birliği ile kabul edilirken, eski yönetimden 2 isim yeni yönetim içerisinde görev almadı. Geçtiğimiz dönem yönetim içerisinde yer alan Mustafa Mertek ve Hasan Özer Gökmen işlerinin yoğunluğu nedeni ile yeni yönetim içerisinde yer almadılar.

YÖNETİM KULU 
 
Nurettin Karaca, Şükrü Türkoğlu, Emre Yaşar, İsmail Tekçam, Necati Ceyhan ve Nadir Solak isimleri yer aldı.




İSMAİL TEKÇAM İLK DEFA YÖNETİME GİRDİ
 
AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nurettin Karaca, işadamları Şükrü Türkoğlu, İsmail Tekçam ve Emre Yaşar yönetime ilk kez giren isimler oldu. Kongrede konuşan Kulüp Başkanı Zeki Gül, şehrin tamamının desteğine ihtiyaçları olduğunu ve birlik beraberlikle kulübün hak ettiği liglerde oynaması için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını dile getirdi.
 
İŞTE KULÜBÜN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
 
Zeki Gül, Mustafa Özbayram, Mustafa Altunkaya, Mustafa Ercan, İsmail Tekçam, Nurettin Karaca, Fahri Yandık, Sinan Özdilli, Emre Yaşar, Şükrü Türkoğlu, Nadir Solak, Necati Ceyhan, İsmail Hakkı Melendiz, Hüseyin Teke ve Turgay Yılmaz.
 
FUTBOL ŞUBEYE NURETTİN KARACA GELDİ
 
Çorum Belediyespor’da yeni yönetim kurulunun oluşturulmasından sonra yönetim ilk toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi. Yönetime ilk kez giren AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nurettin Karaca Futbol Şubesinin başına getirildi. Mustafa Özbayram Başkan Yardımcılığı, Emre Yaşar Reklam ve Sponsorluk, Fahri Yandık güvenlik, Hüseyin Teke güreş, İsmail Tekçam tesisler, Mustafa Altunkaya basın sözcüsü, Mustafa Ercan amatör branşlar, Nadir Solak salon sporları, Necati Ceyhan yatırım ve proje, Sinan Özdilli altyapı, Şükrü Türkoğlu sosyal ve kurumsal işler, Turgay Yılmaz da reklam ulaşım ve sponsorluktan sorumlu işlerin başına getirildi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam