DÜNYA İKİNCİSİ MERVE’Yİ REİS ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ

Spor 11 Aralık 2015 16:49
Videoyu Aç DÜNYA İKİNCİSİ MERVE’Yİ REİS ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ
A
a

Video Haber İzle... Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Masa Tenisi Dünya Şampiyonası’nda dünya ikincisi olan Merve Peker’i Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi…

CBB_9772































2013’te Türkiye, 2014’te de Avrupa Şampiyonu olan Merve Peker, başarılarının tesadüf olmadığını bir kez daha gösterdi. 21-27 Kasım 2015 tarihleri arasında Güney Afrika’nın Bloemfontein kentinde düzenlenen Down Sendromlular Dünya Masa Tenisi Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden ve dünya ikincisi olan Merve Peker’i tebrik eden Başkan Külcü, Merve’ye başarılarının devamını diledi.

Zihinsel ve Spastik Engelli Çocukları Koruma Derneği Başkanı Dr. Neslihan Hüsülüoğlulları, Beden Eğitimi Öğretmeni Özgür Akman, Merve Peker’in annesi Züleyha Peker ile Spor İşleri Müdürü Nadir Solak’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, engelli gençlerin aldıkları bu tür derecelerden çok mutlu olduklarını söyledi. 

Belediye deyince daha çok yol, park yapımı gibi hizmetlerin akıllara geldiğini ancak hayatın sadece bu tür hizmetlerden ibaret olmadığını belirten Başkan Külcü, “Madem ki doğumdan ölüme kadar bu hayatın her anını bu ülkede, bu şehirde yaşayan herkesle paylaşıyoruz. Öyleyse herkesin bu şehrin ve ülkenin ürettiği imkanlardan da o oranda istifade etme hakkı var. İşte biz o kapıyı biraz açık tutmaya çalışıyoruz. Biraz imkan ve fırsat tanıyınca çocuklarımızın neler yaptığını hep birlikte görüyoruz. Merve’yi, ona bu imkanı veren ailesini ve antrenörlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Hüsülüoğlulları: Engellilere yönelik hizmetlerinizle siz de kupayı hak ediyorsunuz

Zihinsel ve Spastik Engelli Çocukları Koruma Derneği Başkanı Dr. Neslihan Hüsülüoğlulları da yaptığı konuşmada Çorum Belediyesi’nin engellilere yönelik yaptığı çalışmaların her türlü takdirin üzerinde olduğunu söyledi. Belediyenin engellilere bu kadar imkân sunmaması halinde engelli gençlerin evlerinde oturacaklarını ama şimdi hepsinin ayrı ayrı yeteneklerini ortaya çıkarma imkânı bulduğunu kaydeden Hüsülüoğulları, “Çorum Belediyesi’nin engelsizlik üzerine nasıl bir çalışma yaptığını Türkiye’ye göstermemiz gerekiyor. Merve kızımız Dünya kupasını hak edip Çorum’a getirdiyse siz de Belediye Başkanı olarak kupayı almayı hak ediyorsunuz.

Biz ne zaman belediyemize başvurduysak asla boş dönmedik. Bütün Belediyeyi bize seferber ettiniz. Hiç bir şekilde size ulaşamama gibi bir engelimiz yoktu. Siz bize engel tanımadınız. Biz ne zaman bu kapıya geldikse hiç geri döndürmediniz. Sizlere gerçekten çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

CBB_9770

CBB_9778

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam