Büyükler Türkiye Güreş Şampiyonası Çorum´da

Spor 7 Ocak 2016 20:36
Videoyu Aç Büyükler Türkiye Güreş Şampiyonası Çorum´da
Hitit Üniversitesi, Times Higher Education (THE) Asya 2024 sıralamasına 631. Sıradan giriş yaparak genel sıralamada 601+ bandında yer aldı.
A
a

Video Spor İzle E.Şimşek TRT Çorum Cumartesi günü Çorum’da yapılacak olan Büyükler Türkiye Güreş Şampiyonası öncesinde Çorum Belediye Başkan yardımcısı ve Belediyespor Başkanı Zeki Gül İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer'le birlikte basın toplantısı düzenledi. Büyük turnuva hakkında bilgi verdi.

                                “ÇORUM BU ŞAMPİYONAYI KAÇIRMASIN” 

Çorum halkını güreş müsabakalarına davet eden Çorum Belediyespor Başkanı ve Türkiye Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Gül, Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu toplantısının da Çorum’da yapılacağını duyurdu. 

Çorum Belediyespor Kulüp binası toplantı salonunda yapılan basın açıklamasına Çorum Belediye Başkan Yardımcısı, Çorum Belediyespor Başkanı ve Türkiye Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Gül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Güreş İl Temsilcisi Hüseyin Teke, Çorum Belediyesspor Amatör İşler Sorumlusu Mustafa Ercan ve Spor İşleri Müdür Nadir Solak katıldı. 



Hitit Üniversitesi, Times Higher Education (THE) Asya 2024 sıralamasına 631. Sıradan giriş yaparak genel sıralamada 601+ bandında yer aldı.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam