BÜYÜKLER SERBEST GÜREŞ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI ÇORUM'DA

Spor 9 Ocak 2016 12:19
Videoyu Aç BÜYÜKLER SERBEST GÜREŞ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI ÇORUM'DA
AHL Çorum FK'nın 3.Lük Şansı sürüyor!
A
a

Video Spor Haber İzle... Büyükler Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası bugün Çorum Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda başladı. Milli takıma seçilmek için ilk ayak olan bu önemli şampiyonaya 81 İl'den 400'e yakın sporcu katılıyor.

Büyükler Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası bugün Atatürk Spor Salonu’nda başladı. Rio Olimpiyatları öncesinde milli takıma seçilmek için ilk ayak olan bu önemli şampiyonaya 81 İl'den 400'e yakın sıkletlerinde milli tüm güreşçiler katılıyor. 


Şampiyonanın teknik toplantısı dün Anitta Otel’de yapıldı. Toplantıya Belediyespor Başkanı ve Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Zeki Gül, Güreş Federasyonu Başkan vekili Mustafa Fidan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Merkez Hakem Komitesi üyesi Harun Erkan, Milli Takımlar Sorumlusu Yakup Topuz ile idareci ve antrenörler katıldılar.

Bugün başlayıp pazartesi günü sona erecek olan Büyükler Türkiye Güreş Şampiyonasında mücadele bugün saat 10’da yapılacak eleme maçları ile başlayacak. Şampiyonada bugün 57, 70 ve 97 kilolarda müsabakalar yapılacak. Sabah seansında eleme maçlarının ardından saat 17’de şampiyonanın açılış serenomosi yapılacak.
Hemen ardından da bu üç sıkletin madalya maçları yapılacak ve dereceye girenlere ödülleri verilecek.
 
Şampiyonada pazar günü saat 10’da 61, 74 ve 125 kilolarda pazartesi günü ise 65 ve 86 Kg’larda müsabakalar yapılacak. Sabah seansında eleme ve repesaj maçları akşam seansında ise final maçları yapılacak.
 
Çorum’dan 17 güreşçi mücadele edecek
 
Büyükler Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası’nda ilimizden 17 güreşçi mindere çıkacak. Daha çok gençler kategorisindeki sporcuların mücadele edeceği Çorum takımında Deniz Akkaya, Selim Kozan, Ömer Akbıyık, Bayram Doğan, İlyas Güneş, Sefa Öztürk, Serdar Çatal, Bünyamin Coşkun, Mimar Sinan İşler, Murat Kalender, Fatih Erdin, Ramazan Kargi, Mücahit Alkaç, Ömer Faruk Kalender, Bekir Eryücel, Musa Şahin ve Burak Ünalbulunuyor.
AHL Çorum FK'nın 3.Lük Şansı sürüyor!
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam