Çorum belediyespor 1 0 Vanspor maç sonucu

Spor 11 Ocak 2015 16:52
Videoyu Aç Çorum belediyespor 1 0 Vanspor maç sonucu
A
a

Çorum belediyespor 1 0 vanspor maç sonucu.. Çorum Belediye Spor Antalya hazırlık maçında İki'de İki yaptı. Gol: Murathan Buruş

Çorum Belediyespor ikinci yarı kampındaki ikinci hazırlık maçında Van Büyükşehir Belediyespor’u ilk yarıda Murathan’ın attığı tek golle 1-0 yendi.



Çorum Belediyespor ikinci yarı kampındaki ikinci hazırlık maçında Van Büyükşehir Belediyespor’u ilk yarıda Murathan’ın attığı tek golle 1-0 yendi. Teknik Direktör Yavuz İncedal bu maçta daha çok görmek istediğini gençlere ve yeni transferlere şans tanıması dikkat çekti.
 
Başkan Zeki Gül ile bazı yönetim kurulu üyelerininde izlediği maçta Çorum Belediyespor’da bazı mevkilerde değişik isimler forma giyerken kırmızı siyahlı takım rakibi önünde ilk yarıda daha etkili bir görüntü verdi. Van Belediyespor’da ise ikinci yarıda daha tecrübeli isimlerden kurulu kadro ile mücadele etmesi Belediyespor’da ise gençlerin forma giymesiyle kontrol Van temsilcisine geçti.
 
Maçın büyük bölümünde rakibi ile başa baş bir futbol ortaya koyan Çorum Belediyespor gol yollarında girdiği net pozisyonlarda son vuruşlarda başarılı olamayınca karşılaşmayı ilk yarının son dakikalarında Murathan’ın attığı güzel golle 1-0 kazanan Çorum Belediyespor kamptaki ikinci hazırlık maçınıda galibiyetle kapattı. Kırmızı Siyahlılar ilk hazırlık maçında 2. lig temsilcisi Gölbaşıspor’u 2-1 yenmeyi başarmıştı.
 
7. dakikada sağ kanattan gelişen Çorum Belediyespor atağında Bilal’ın savunma arkasına attığı topla hareketlenen yeni transfer Muhammed Fatih topla buluştuğu anda vurmakta gecikince savunma araya girerek mutlak bir pozisyonu önledi.
 
13. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor atağında Nesip orta alandan aldığı topla ceza sahasına kadar yaklaştı sert vuruşunda top yandan az farkla auta gitti.
 
40. dakikada Çorum Belediyespor golü buldu. Bu dakikada sağ kanattan Eray topla hareketlendi rakip ceza alanına girdiği anda sol kanata çok güzel bir ters top gönderdi. Murathan atılan bu güzel pasla ceza sahasına girdi yakın direğe sert vurdu topu doksan denilen yerden Van ağlarına göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
 
45. dakikada ikinci gole çok yaklaşan Çorum Belediyespor Ali ile bu ataktan yararlanamadı. Orta sahadan Turgay’ın savunma arkasına attığı topla Ali buluştu kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda vurmakta gecikince kaleci topa sahip oldu.
 
Maçın ilk yarısını Çorum Belediyespor Murathan’ın attığı golle 1-0 önde tamamladı.
 
51. dakikada sol kanattan gelişen Çorum Belediyespor atağında Nedim’in uzun pasında Emrah ceza sahasına girdiği anda sert vurdu top yandan az farkla auta gitti.
 
60. dakikada Burak Seres sağ kanattan ileri çıkan  Eray’ın önüne gönderdiği güzel topla bu futbolcu kalci Murat ile karşı karşıya kaldığı anda vuruşunda top yandan auta çıktı.
71. dakikada Çorum Belediyespor yine orta sahadan atılan topta denenmek üzere kampa katılan Emrah Çavdar kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu auta gönderdi.
 
Maçta ilk yarıda atılan tek golle Çorum Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
 

ÇORUM BELEDİYESPOR VAN SPORU 1-0 YENDİ

çorum belediyespor (1)

çorum belediyespor (2)İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Çorum Belediyespor, ikinci hazırlık maçında bugün Spor Toto 3.Lig 3. grup takımlarından Van Büyükşehir Belediyespor’la karşılaştı…

Kamptaki ilk hazırlık maçında önceki gün 2.lig takımlarından Başkent temsilcisi Gölbaşıspor’u Turgay ve Ali Kireş’in golleriyle 2-1 yenen Çorum Belediyespor, bugünde Van Büyükşehir Belediyespor’la karşılaştı. Emirhan Spor Tesislerinde oynanan maç saat 15.00’te başladı.

Çorum Belediyespor, ikinci hazırlık maçında Van Büyükşehir Belediyespor’u Murathan Buruş’un golüyle 1-0 mağlup etti.







Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam