CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan´a yönelik silahlı saldırı

ÇORUM 29 Ekim 2016 23:01
Videoyu Aç CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan´a yönelik silahlı saldırı
Çorum'da Akrabalar Arasında çıkan Kavgada Kan Aktı!
A
a

TRT HABER/E.Şimşek Çorum.CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, Çorum Valiliğince düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu çıkışında basın mensuplarının, Tezcan'ın, Aydın'da silahlı saldırıya uğramasına ilişkin sorularını yanıtladı.Böke "Türkiye'de bu tür silahlı saldırıların artması ihtimalinin çok yükseldiğini daha önce de ifade etmiştik." dedi.


CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'a yönelik silahlı saldırıyla ilgili, "Henüz detaylı bilgimiz yok. Ancak Türkiye'de bu tür silahlı saldırıların artması ihtimalinin çok yükseldiğini daha önce de ifade etmiştik." dedi.

Böke, Çorum Valiliğince düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu çıkışında basın mensuplarının, Tezcan'ın, Aydın'da silahlı saldırıya uğramasına ilişkin sorularını yanıtladı.

Haberi yeni aldıklarını ifade eden Böke, "Biz de ancak içeriye girerken haberini aldık. Dolayısıyla henüz detaylı bilgimiz yok. Ancak Türkiye'de bu tür silahlı saldırıların artması ihtimalinin çok yükseldiğini daha önce de ifade etmiştik." dedi.

Böke, "Türkiye’nin gerginleştirilmeyen bir siyasete, kutuplaştırılmayan bir siyasete ihtiyacı var. Silahlanarak ve bireysel infazlarla bir yarın inşa edilemez. Türkiye’de çok acilen olağanüstü halin bitirilip artık olağan günlerin inşa edilmesi gerekiyor. Dileriz ki bunu çok hızlı yapmayı akıl edecek bir iktidar olsun." diye konuştu.
Çorum'da Akrabalar Arasında çıkan Kavgada Kan Aktı!
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam