Bu kez Sungurlu Ak Parti İlçe Başkanı Tepki gösterdi!

ÇORUM 17 Şubat 2022 11:07
Videoyu Aç Bu kez Sungurlu Ak Parti İlçe Başkanı Tepki gösterdi!
A
a

AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı Metin Özsarı, Vali Mustafa Çiftçi'ye destek verdi .Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'e seslenerek ,"Sungurlumuz su sıkıntısı yaşamayacak" dedi...




BU KEZ TEPKİ SUNGURLU AK PARTİ'DEN GELDİ!.
3 BÜYÜK BARAJDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
"SUNGURLUMUZ SU SIKINTISI YAŞAMAYACAK"



SUNGURLU - AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı Metin Özsarı, "Sungurlumuz su sıkıntısı yaşamayacak" dedi.Başkan Metin Özsarı, ilçede yapımı devam eden Kırankışla, Diğ ve Ortakışla Barajlarında inşaat çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. Özsarı, barajların tamamlanması ile birlikte Sungurlu'da su sıkıntısının yaşanmayacağını belirtti, "AK Parti Çorum Milletvekillerimiz, Çorum Valimiz Mustafa Çiftçi, İl Başkanımız Yusuf Ahlatcı,yapılan çalışmaları ve projeleri yakından takip ediyor, gerekeni yapıyor. Kendilerine ilçemiz adına teşekkür ederim." dedi.

Başkan Özsarı, ilçe de yıllık 6.3 milyon m3 içme suyu temini ve 31.720 dekar arazinin sulanmasını sağlayacak olan Kırankışla Barajı, 0,47 hm3 içme suyu temini ve 1.450 dekar arazi sulayacak olan Diğ Barajı ve 1.700 dekar arazi sulayacak olan Ortakışla Barajlarında çalışmaların devam ettiğini söyledi.


#Çorum
#hitittvnet


********************************************************



ŞAHİNER ÇORUM VALİSİNE SİTEM ETTİ!
İSKİLİPLİ ATIF'I BIRAK, SORUNLARA BAK

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin İskilipli Atıf’a gösterdiği alakanın yüzde 1’ini Çorum’un en büyük ilçesi Sungurlu ve Sungurlu halkına göstermediğini söyledi...

SUNGURLU’NUN SESİNİ DUY!
Şahiner, Sungurlu’nun sorunları ve talepleri ile ilgili yapılan başvuruların Sayın Vali tarafından sürekli reddedildiğini belirterek, “Sungurlu’nun yüzde 85 suyunu karşılayan Salman Köyü su havzasında pancar ekimi, bu havzanın 3/2’sini alıyor. Sungurlu’ya su kalmıyor. Yazın su sıkıntısı ile karşı karşıya kalacağız. Bunun için daha önce buralarda pancar ekiminin yapılmamasını talep ettik. Ancak talebimiz Vali tarafından reddedildi. Tekrar başvuru yaptık, yine reddedildi. İlçemiz büyük bir ‘SU’ problemi ile karşı karşıya. Siz devletin valisi olarak Çorum ve ilçelerinin sorunları hususunda adaletli olamadınız. Her geçen gün gelişen bir ilçeye sırf muhalif bir belediye olduğu için iktidar partisinin emrettiği gibi muamele gösterdiniz” dedi.
KERBELA’DA YEZİD ZİHNİYETİ!
Başkan Şahiner, “Defalarca Sungurlu’da bu yaz su sıkıntısı hat safhada olacak. Artık somut adımlar atılması gerekiyor dedik ne AK Partili vekillere ne de devletin valisine sesimizi duyuramadık. Kilometrelerce mesafeden Çorum’a su getiren zihniyet, Sungurluya 6 kilometre mesafedeki Evci Göleti’nden su getirmeye yanaşmıyorsa siz hala Kerbela’da Yezid zihniyeti taşıyorsunuz demektir" ifadelerini kullandı.
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam