BTP Çorum İL Kongresine hazırlanıyor!

ÇORUM 14 Ekim 2021 10:06
Videoyu Aç BTP Çorum İL Kongresine  hazırlanıyor!
A
a

Bağımsız Türkiye Partisi , Genel Başkan Av.Hüseyin Baş’ın Çorum’a gelişine hazırlanıyor.17 Ekim Pazar günü saat 11:30 da Genel Başkan Av. Hüseyin Baş’ ın katılacağı program için tüm hazırlıklar tamamlandı...


Tüm Çorumlu Hemşehrilerimizi programımıza davet ediyoruz. Av. Hüseyin Baş’ la buluşmaya çağırıyoruz. Ülkemizin ve şehrimizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar had safhaya ulaşmış durumdadır. Aylık 5000 tl ücretin bile bir aileye yetmediği bir ortamda, şehrimizin %90’ı asgari ücretle geçinmeye çalışmaktadır. Halkımızın büyük çoğunluğu yoksulluk sınırının altında gelire sahiptir. Tarım ve hayvancılığın bitme noktasına geldiği herkesin malumudur. Milli bir ekonomi modeli olmadan Türkiye’ nin başına kim geçerse geçsin sonuç değişmeyecektir. 

Türkiye’ nin yeni fikirlere, yeni beyinlere ihtiyacı var. Ebedi Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş’ ın yazmış olduğu Milli Ekonomi Modeli tezi sadece Türkiye’ nin değil, Dünya’nın da çıkış yoludur. Bugün Rusya, Çin ve İran kendi aralarında milli paralarıyla ticaret yapmaktadır. Milli paralarla ticaret kavramı Milli Ekonomi Modeli teziyle birlikte iktisat literatürüne girmiştir.  2013 yılında Prof. Dr. Haydar Baş Bey’ in Rusya meclisi Duma’ da tezini anlatmasından sonra Rusya’nın ekonomik ivmesi göz önündedir.  

 

Bugün Türkiye’nin kutuplaştırmayan, herkesi kucaklayan siyaset anlayışına ihtiyacı vardır. Yani Mustafa Kemal Atatürk’ ün anlayışına ihtiyacı vardır. Bugün Ehlibeyte sahip çıkan, Atatürk’e sahip çıkan, ekonomik bir tezi olan tek parti BTP’dir.  

Bu anlayışla Prof. Dr. Haydar Baş Bey’in yetiştirmiş olduğu çok büyük bir kadro Genel Başkanımız Hüseyin Baş’ın arkasındadır. Teşkilatımız Türkiye’nin en büyük 3. Partisidir. 

Halkımızı Genel Başkan Hüseyin Baş’ı  17 Ekim Pazar günü saat 11:30 ‘ da Anitta Otel’de yapacağımız programda dinlemeye davet ediyoruz.  
 

Bağımsız Türkiye Partisi Çorum Teşkilatından Sanayi ve Ticaret Odası’na , Esnaf ve Sanatkarlar Odasına ve    Taksiciler ve Minibüscüler Odası’na Ziyarette bulundu... 

Çalışmalarımız kapsamında odalara ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Btp Genel Sekreteri Av.Mustafa Pak, Çorum İl Başkanı Mehmet Ali Tanık, Btp Avrupa Ülkeleri Başkanı Yasin Yıldırım ve Btp Merkez İlçe Başkanı Abdullah Şahin’den oluşan Btp Heyeti; Taksiciler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Sn. Mehmet Sayan’ı ziyaret etti. Esnafımızın sıkıntıları ve çözümleri üstünde istişarelerde bulunduk. Kendilerini ve tüm esnafımızı Pazar günü yapacağımız programa davet ettik. 

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sn.Recep Gür ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’ı makamlarında ziyaret ettik. Kendilerine Prof.Dr. Haydar Baş Bey’ in kaleme aldığı Milli Ekonomi Modeli ve Hoş geldin Atatürk kitaplarını hediye ettik. Şehrimizin içinde bulunduğu sıkıntılar, esnafımızın ekonomik problemleri üstünde istişare edildi. Kendilerini Pazar günü yapacağımız programa davet ettik.  


 

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam