Asım Balcı Altındağ'dan Aday oldu

ÇORUM 17 Kasım 2018 13:25
Videoyu Aç Asım Balcı Altındağ'dan Aday oldu
A
a

Sondakika haber: AK Parti’de belediye başkan aday adaylığı süreci dün gece saat 24.00 itibariyle sona erdi. Çorum’dan aday adaylı olacağı yönünde söylentiler dolaşan Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı, Ankara’nın büyük ilçelerinden biri olan Altındağ’dan Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuruda bulundu...

ASIM BALCI ALTINDAĞ’DAN ADAY OLDU

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı, Altındağ Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.
AK Parti’de belediye başkan aday adaylığı süreci dün gece saat 24.00 itibariyle sona erdi. Çorum’dan aday adaylı olacağı yönünde söylentiler dolaşan Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı, Ankara’nın büyük ilçelerinden biri olan Altındağ’dan Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.


1971 yılında Çorum Osmancık'ta doğumlu olan Asım Balcı, 1992'de Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Doç. Dr. Asım Balcı, Yüksek Lisansını ABD'deki University of Kentucky'de tamamladı. Daha sonra Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nde doktorasını bitiren Balcı, bir süre Muğla Üniversitesinde görev yaptıktan sonra, 2003-2007 yıllarında Sağlık Bakanlığı'nda Bakan Danışmanı olarak görev aldı.
Selçuk Üniversitesi Öğretim üyesi olarak görev yapan Doç. Dr. Asım Balcı, 2007-2010 yılları arasında da Türksat A.Ş. de e-Devlet ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevlerinde bulundu. Balcı, 2010-2013 yılları arasında Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği görevini yürüttü.
Son olarak, Millî Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevini yapan Doç. Dr. Balcı, birçok AB projesinde de yer aldı. Asım Balcı'nın çok sayıda yayınlanmış makale ve kitabı bulunuyor. İyi düzeyde İngilizce bilen Doç.Dr.Balcı , evli ve iki çocuk babası.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam