Aksaray halk oyunları yarışmasında Çorum 1.oldu

ÇORUM 21 Nisan 2018 17:02
Videoyu Aç Aksaray halk oyunları yarışmasında Çorum 1.oldu
A
a

Aksaray halk oyunları yarışmasına ev sahipliği yaptı.Gençlerde Çorum Halk Eğitim Kültür ve Gençlik Spor Kulübü 1. oldu. Büyük Erkeklerde Çorum Beden Eğitim Öğretmenleri Spor Kulübü üçüncü oldu...


AKSARAY'da, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından kulüpler arası halk oyunları yarışması düzenlendi.
Yarışmayı Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Genel Sekreteri, Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan, protokol üyeleri ve çok sayıda davetli takip etti. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Kulüpler arası halk oyunları yarışması için Türkiye'nin dört bir yanından gelen takımlar oldu.


Atatürk Kapalı Spor Salonunda minikler dalında 6 ve yıldızlar dalında 8 kulübün katılımıyla yapılan kulüpler arası halk oyunları yarışması büyük çekişmeye sahne oldu. Kategoriler Minikler, Gençler ,Büyükler  kategorisinde yarışmalar yapıldı. Gençlerde Çorum Halk Eğitim Kültür ve Gençlik Spor Kulübü 1. oldu. Büyük Erkeklerde Çorum Beden Eğitim Öğretmenleri Spor Kulübü üçüncü oldu.

Çorum Halk Eğitim Kültür ve Gençlik Spor Kulüb başkanı Hilal Kiraz ve antrenörler Hüseyin Özdemir,Hasan Sangurlu öncülüğünde Aksaray'da yapılan bölge yarışmasında Adana ,Kayserı,Tokat ,Amasya,Nevşehir bulundugu iller arasında birinci oldu.Çorum' u en iyi şekilde Mayıst'a yapılacak Türkıye finallerınde temsil edecek.

 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam