Ak Parti Teşkilatının şahısların partisi olmaktan kurtulmalı!

ÇORUM 19 Mart 2021 13:40
Videoyu Aç Ak Parti Teşkilatının şahısların partisi olmaktan kurtulmalı!
A
a

Sondakika haber: AK Parti Çorum Koordinatörü Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli,Çorum'da Teşkilatlar içinde durum değerlendirmesinde bulundu. AK Parti’nin varlık sebebi olan millete hizmet davasını ileriye taşımak için her fırsatı değerlendirmek için daha önce görev yapmış Kadın ve Gençlik Kolları, İl Başkanları,İlçe başkanlarını seçim çalışmaları için davet ettiği...



AK PARTİ 7. OLAĞAN KONGREYE GİDERKEN

AK Parti Çorum  Koordinatörü Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli,Çorum'da Teşkilatlar içinde durum değerlendirmesinde bulundu. Ak Parti Genel merkezi  bütün illerde 2023 seçimleri öncesi daha önce görev almış  Kadın ve Gençlik Kolları, İl Başkanları,İlçe başkanlarını seçim çalışmaları için davet edildiği belirtiliyor.AK Parti, 7'nci Olağan Büyük Kongresi'ni 24 Mart Çarşamba günü gerçekleşecek.Değişim hayatın bir gerçeğidir, biz bu hakikati AK Parti içinde bayrak yarışında görev değişimi olacağını tahmin ediyoruz. MYK-MKYK sil baştan yenilenecek. 

AK Parti eski gücünü diriliğini, enerjisini, sahaya verebilmesi için önce Ak Parti Genel merkezin sonra,Teşkilatların ve Bakanlıkların yeniden gözden geçirilmesi gerekiyor. Aksi takdirde eski dönemde görev yapmış insanların gücünü kullanmak çok zor olacaktır.Teşkilatta şu an görev yapanlar zaten eskilerin gücünden rahatsız olan yöneticilerdir. Şimdi onlardan kapı kapı gezmelerini, sıkılmadık el bırakılmaması istenmektedir.Bence saftirik bir istek olur.






 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam