AK Parti’de Ahmet Biçer Merkez İlçeye aday

ÇORUM 1 Ekim 2019 15:19
Videoyu Aç AK Parti’de Ahmet Biçer Merkez İlçeye aday
A
a

E.Şimşek / Çorum AK Parti’de kongreler Ekim’de başlıyor. AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına aday Olmayı düşünen Ahmet Biçer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TBMM’deki 27. Dönem 3. Yasama Yılı Açılış toplantısında yaptığı açıklamaların ardından böyle bir karar aldığını söyledi.


 Ahmet Biçer, 7 Ekim itibariyle başlayacak olan 7. Olağan Büyük Kongre sürecinde AK Parti’nin temasının "Gelenek, Vefa ve Yenilik’" olacağını söyledi. Biçer “Şu anda merkez ilçe kongresi için  takvim  net değil.7 Ekim itibariyle belde seçimleri ile başlayacak olan kongre sürecinde takvim, netliğe kavuşur kavuşmaz kamuoyuna da gerekli bilgileri paylaşacağız  takdir Ak Parti Genel Merkezimizindir dedi.

Ahmet Biçer'in, siyasi geçmişi Necmettin Erbakan'la başladı, Erdoğan'lada sürdü.Başkan adayı  Biçer,bir hayli siyasi tecrübeyle dolu bir isim.1994 yılında  İl Genel Meclisi Üyeliği,İki Dönem Merkez İlçe Başkanlığı,Bir dönem İl başkanlığı yapmış bir isim.


Siyasetin birikim ve tecrübe istediğini kaydeden Biçer , “Siyasetin 2 ayağı var. Biri teşkilatçılık ayağı, iyi bir teşkilatçı olması lazım ki teşkilatlar nasıl çalışır, nasıl başarılı olur bilsin. Bu da birikim istiyor. İkincisi de siyaset. Siyaset de tecrübe işi” dedi.

 Çorum’umuzun, ülkemizin bizlere ihtiyacı var. Biz bunun bilinç ve şuurundayız. İnşallah son nefese kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz.
Tabi bu arada olmuşuz olmamışız  hiç bir önemi yok.Bu davada hesabi hiç bir düşüncem yok. Ak Parti Genel başkanımız Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a, söylediğim gibi siyasete de destek vereceğiz yol arkadaşı olacağız ,yoldan çıkanlardan olmayacağız ifadelerini kullandı. 

Çorum'un bütün problemlerini, meselelerini biliyoruz.İlimizde bu görev verilirse aşk ve heyecanla çalışmalarımızı sürdüreceğimi
ifade etmek isterim dedi. Önce Çorum'da  güçlü bir ses olacağız. Sonrada Türkiye’de ve Dünyada  Ak Parti ile duyulan bir ses olacağız dedi.




 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam